ANNONS

Flagga för Hammarby - färga Bajenland grönvitt

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 9 månader sedan.

Som bekant är den allsvenska premiären uppskjuten och i och med det även den årliga marsch som supportrarna genomför till arenan den där första riktiga vårdagen. I dessa svåra tider har nu supportrarna en ny uppmaning till alla på Södermalm och i Bajenland. Färga våra områden grönvita!

 

Så här skriver Bajen Fans: 

“Stockholm – Söderort – Södermalm.

Våren. Den efterlängtade våren och fotbollssäsongen. Tusentals Bajare som samlas från tidig morgon i parker, pubar och lägenheter runt om på Söder för att sedan mötas upp och gemensamt marschera mot arenan på andra sidan Skanstullsbron sjungandes för full hals med grönvita flaggor vajande i vinden. Alla dessa glädjens tecken får vi tyvärr inte uppleva i år. Inte ännu iallafall.

Nu på söndag den 5 april skulle herrarnas hemmapremiär ha ägt rum och även i år ryktades det om en gemensam marsch från Medborgarplatsen. Vi uppmanar därför alla Bajare, trots utebliven promenad och match, att stötta hemifrån och hänga ut grönvita flaggor, halsdukar och tishor från fönstret eller balkongen på söndag förmiddag och färga hela Södermalm, Söderort och Stockholm grönvitt.

Visa din lokalförankring och visa vilka som är folkets lag från Stockholms stad.

Flagga för Bajen!”

 

Som ett stort tack för det här fina initiativet – och för att underlätta för dig att visa ditt deltagande – har nu Hammarby tillsammans med Intersport bestämt sig för att reducera priset på alla Bajenprylar.

Så att hela Bajenland kan vara lika grönvitt på ytan som det är i själ och hjärta.

 

Sedan tidigare har alla som köpt #Stödplåt 25 procents rabatt på hela Bajensortimentet men nu utvidgar vi det och låter rabatten gälla alla som vill köpa sig något fint innan söndag att hänga ut genom sitt fönster eller från sin balkong.

Uppge bara “Stödplåt” när du handlar i en butik, oavsett om du köpt någon eller inte, så får du 25 procents rabatt på hela Bajensortimentet.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS