Fler familjefester på Hammarby IP att vänta - fri entré för alla under 12 år

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Till seriefinalen i Elitettan som spelades på nationaldagen kampanjade vi extra för att locka barnfamiljer till matchen och hade därför fri entré för barn under 12 år (vanligtvis går barn under 7 år in gratis). Resultatet var över förväntan och eftersom det blev så lyckat har Hammarby Fotboll nu tagit beslutet att erbjuda barn under 12 år fri entré resten av säsongen – så ta med hela familjen nu på söndag när Hammarby spelar nästa hemmamatch!

 

Hammarby har haft en mycket stark inledning på säsongen i Elitettan där laget i senaste hemmamatchen, på nationaldagen, spelade en tidig seriefinal mot Umeå IK och kammade tre poäng. Hammarby toppar nu tabellen med samma poäng men med bättre målskillnad än tvåan Umeå IK. Senaste hemmatchen spelades inför välfyllda läktare – lite drygt 1800 åskådare såg matchen i solskenet – där en stor del av publiken var barnfamiljer och stämningen var på topp.

 

Efter 11 omgångar leder inte Hammarby bara serien utan även publikligan i Elitettan. Med 883 åskådare i snitt ligger vi långt före Brommapojkarna på andra plats och totalt sett är vi femma i Sverige, bättre än alla förutom fyra lag i OBOS Damallsvenskan.

 

Nästa hemmamatch spelas mot Asarums IF söndagen den 16 juni klockan 16 på Hammarby IP! Ta med hela familjen, släkt och vänner för en ny publikfest och serieledarfotboll i idyllen på Hammarby IP.

 

Biljetter till matchen köper du här

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS