toggle menu

Flyttat datum för släpp av derbybiljetterna – mot nytt publikrekord

Av Redaktionen, Publicerat för 6 dagar sedan.

Sedan det stod klart att restriktionerna hävs har förutsättningarna för damernas derby mot AIK på Tele2 Arena förändrats.

– Nu kan vi äntligen öppna upp arenan, fylla läktarna och även bjuda in bortasupportrar. Nu slår vi det allsvenska publikrekordet. För att få bästa förutsättningar för det flyttar vi släppet av biljetterna till den 22 september, säger biljettansvariga Matilde Tamm.

 

 

Restriktionerna har hävts och vi kan återigen, från den 29 september, fylla läktarna på Tele2 Arena och Hammarby IP.

En glädjande nyhet då Hammarby sedan tidigare flyttat derbyt mot AIK i OBOS Damallsvenskan till Tele2 Arena den 10 oktober.

 

– Nu slår vi publikrekordet. Det hade vi goda förutsättningar att göra innan också, men då låg kapaciteten på cirka 10 000, bara ungefär 500 personer fler än nuvarande rekord. Nu kan vi välkomna det tredubbla och har även förutsättning att bjuda in bortasupportrar så att matchen får den derbykaraktär som den förtjänar, säger Matilde Tamm.

 

För att genomföra detta på bästa sätt är datumet för biljettsläppet flyttat till den 22 september, med möjlighet att boka plats för säsongskortsinnehavare innan.

 

Viktigt att veta:

20 september klockan 14.00: Säsongskortsinnehavare får möjlighet att boka sina biljetter.

21 september klockan 14.00: Biljetter släpps till medlemmar i Hammarby Fotboll (detta inkluderar alla säsongskortsinnehavare till herrfotbollen) för att dessa ska ha möjlighet att köpa de mest attraktiva platserna på arenan. 

22 september klockan 14.00: Öppet biljettsläpp.

 

Pris: 200 kronor för långsida, 150 kronor för kurva och 100 kronor för kortsida. Samtliga biljetter går också att köpa för 50 kronor för ungdomar.

 

Nuvarande publikrekord: 9 413 (Linköping FC-Umeå IK, Folkungavallen 2013)

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS