toggle menu

ANNONS

För den gröna saken – Köket & Gården/Grönsakshuset förlänger sitt partneravtal

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 månad sedan.

Grönsakshuset förlänger sitt engagemang som huvudpartner åt Hammarby Fotboll till 2025. I samband med att man förlänger avtalet, som även gäller Hammarby Bandy i ytterligare tre år, väljer man också att lansera sin direktförsäljning av grönsaker till en bredare publik. Den digitala saluhallen Köket & Gården, med fokus på leverans av närodlad frukt och grönt till privatpersoner, tar därmed också över platsen på Hammarbys matchtröjor. Partnerskapet omfattar båda representationslagen, och är en förlängning av det avtal som Grönsakshuset haft sedan 2020.

 

Det långsiktiga samarbetet lanseras under samlingsnamnet ”För den gröna saken” vilket är tänkt att understryka Köket & Gårdens engagemang i Hammarby, där man utöver att bli partner även låter delar av försäljningen gå tillbaka till klubben. Att äta mera grönt är dessutom inte bara bra för klubben utan också bra för hälsan, bra för miljön, bra för prestationen och bra för svenska matproducenter – allt för den gröna saken!

 

– Vi lever efter devisen ”både reko och gott” och precis som odlaren och kocken har mycket att säga till varandra tror vi även att Köket & Gården och Hammarby Fotboll kan skapa något som är bra för planeten, magen och klubben, säger Köket & Gårdens vd Håkan Larsson.

 

Hammarby Fotbolls försäljningschef Patrik Blomquist om det nykritade avtalet:
– Köket & Gården är en drömpartner för Hammarby Fotboll och tillsammans kommer vi utveckla gröna initiativ som är bra för både klubben, spelarna och alla bajare. Dessutom kommer Köket & Gården pryda matchtröjorna för båda våra representationslag.

 

 

Köket & Gården är en ny digital saluhall som har ett tydligt fokus på närproducerade och säsongsodlade råvaror. Här handlar du frukt och grönt när det smakar som bäst, alltid med kärlek och respekt för både människor och vår jord.

 

Redan i dag kan man beställa hem frukt och grönt från Köket & Gårdens digitala saluhall via deras hemsidaUnder hösten kommer man dessutom att lansera säsongsbetonade Bajenlådor som samlar de bästa råvarorna, där innehållet inspireras av både recept från Hammarbys värld och av det som är i säsong.

 

– Bra mat närmare är vår garanti för att allt du köper hos oss är både schysst och gott.  Vi har ett tydligt fokus på närproducerat och svenskproducerat men vi erbjuder även prima frukt och grönt från jordens alla hörn, avslutar Håkan Larsson.

 

Om Grönsakshuset
Grönsakshuset är ett matälskande familjeföretag med 30 års erfarenhet att leverera frukt och grönt av högsta kvalitet till restauranger, cafeér, butiker, skolor, sjukhus. Vi tar ansvar från jord till bord – och erbjuder både ekologisk och säsongsbaserat frukt och grönt. Huvudkontoret ligger fortfarande i Skövde men vår verksamhet är idag rikstäckande med lokala lager över hela Sverige.

 

Om Köket & Gården
Det som skiljer Köket & Gården från andra grönsakshandlare är vår digitala saluhall, där odlare och kockar möts. En digital torgmarknad där vi fokuserar på närproducerat, men också erbjuder ett brett sortiment från jordens alla hörn. Dessutom ser vi alltid ser till att det du beställer levereras så snabbt, lokalt och miljövänligt som möjligt. Gott och reko helt enkelt.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS