ANNONS

Förnyelseperioden över – 13 709 förlängde sina allsvenska säsongskort

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Förnyelseperioden inför säsongen 2020 är över – hela 13 709 grönvita förlängde sina platser för den kommande allsvenska säsongen! Vilket är 457 kort fler än förra året. För Elitettans del förnyades 172 säsongsplåtar, vilket även det är en bra siffra procentuellt sätt. Härnäst väntar platsbytardagar den 14-15 januari (tisdag-onsdag) nästa vecka innan nyförsäljningen drar igång på fredag den 17 januari klockan 10. Läs mer nedan.

 

Platsbytardagar: 14-15 januari

Precis som tidigare år har du som förnyat förtur på att se över möjligheten att byta till bättre platser som inte förlängts. Vi kommer ha extraöppet i vårt servicecenter på telefonnummer 08-462 88 13 mellan klockan 08-16 både tisdag och onsdag, och det är via den vägen som samtliga platsbyten görs. Räkna med högt tryck när slussarna öppnar på tisdagen. 

 

Mer information om hur man går tillväga på smidigaste sätt kommer i ett nyhetsbrev till er som berörs under måndagen.

 

Nyförsäljning: 17 januari-28 februari

Klockan 10 på fredag nästa vecka drar sedan nyförsäljningen av säsongskort igång och kommer pågå till fredagen den 28 februari. Försäljningen sker smidigast via webben men det går även att ringa AXS Callcenter på 0771-45 46 00. 

 

På webben kan du själv välja vilken specifik plats du önskar och behöver således inte sitta i någon telefonkö eller liknande för detta. Observera att försäljningen av säsongskort till Allsvenskan och Elitettan sker via separata länkar. Vi återkommer efter platsbytardagarna med mer information om läget på alla sektioner.

 

Försäljningsslänk till Allsvenskan: https://hammarbyherr.ebiljett.nu/

Försäljningsslänk till Elitettan: https://hammarbydam.ebiljett.nu/

 

Klicka här för att se platsöversikten samt priserna för 2020.

 

För mer information om vad som ingår i ett säsongskort för Allsvenskan eller Elitettan, se säsongskortsfliken här på hemsidan

ANNONSER

Comments

comments