Fredrik Torsteinbø till Viking Stavanger

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 år sedan.

Efter tre och ett halvt år i Hammarby flyttar Fredrik Torsteinbø tillbaka till Norge där han gjort klart med Viking Stavanger. Övergången träder i kraft den 20 juli.

 

 

Hammarby är alltså överens med norska tippeligalaget Viking Stavanger om en övergång för Fredrik Torsteinbø. I överenskommelsen ingår att Fredrik blir Stavangers spelare från och med den 20 juli, vilket betyder att han är tillgänglig vid Hammarbys nästa match, bortamötet med Elfsborg.

 

 

– Fredrik har inte fått så mycket speltid den här säsongen, och har varit positiv till att flytta tillbaka till Norge när Viking Stavangers intresse blev känt för oss. Så det passar in med hans önskemål, och det passar bra med vårt omställningsarbete när det gäller truppens struktur, säger Jesper Jansson och fortsätter:

 

 

– Jag har sagt sedan jag kom in att 2017 blir året då vi ser över balansen och strukturen i truppen, och alla beslut vi tar nu är riktade in mot 2018 och 2019. Det betyder att vi ser till faktorer som ålder, kostnad och utlänningskvot för att hitta rätt balans i truppen.

 

 

Fredrik kom till Hammarby inför säsongen 2014 från norska Sandnes Ulf. Under sina tre och ett halvt år i Bajen har han gjort 75 seriematcher och 12 mål, en statistik som alltså fortfarande lever eftersom han är tillgänglig vid bortamötet med Elfsborg. I och med övergången till Viking Stavanger flyttar han hem till sin födelseort.


ANNONSER

Comments

comments

ANNONS