toggle menu

Futsal: Bajens SFL-trupp tar form – fem nyförvärv klara

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Fem nya namn är nu klara för SFL-spel i Bajen – och det rör sig om meriterade spelare. Erik Svensson har tagit tre SM-guld med IFK Göteborg. Özgur Yasar och Aday Kaplan har representerat Sverige och liksom Fredrik Notice har duon vunnit SM-medaljer med Falcao. Sebastian Holmqvist är nybörjare, men gjorde hattrick för Stockholm FC i enda HIF-förlusten föregående vinter.

 

Den sportsliga organisationen som lotsar Hammarby genom klubbens andra futsalsäsong, 2017/18:
Sportchef: Loke Grahn
Tränare: Michel Basberber
Assisterande tränare: Daniel Blanco
Materialförvaltare: Börje Lundberg

 

– Vi är väldigt nöjda med dessa nyförvärv, och det är också glädjande att ingen från förra säsongens trupp har valt att lämna. Vi diskuterar även med en målvaktstränare samt med två spelarförvärv till, säger Basberber.

 

Basberber om värvningarna:
– Erik Svensson är en hårdjobbande lagspelare som har tre SM-guld med IFK Göteborg samt fyra landskamper i futsal. Han kommer att tillföra mycket rutin och stabilitet i vårt spel, och besitter även en giftig vänsterfot.

 

– Özgur Yasar är en av Sveriges bästa pivoter och har två SM-brons med Falcao samt två landskamper på meritlistan.

 

– Aday Kaplan är en teknisk och passningsskicklig spelare, som har tagit ett SM-silver och två SM-brons med Falcao, och även representerat Sverige nio gånger.

 

– Fredrik Notice är en kraftfull spelare med bra skott, som kan användas på flera positioner på planen. Han har vunnit ett SM-brons med Falcao.

 

– Sebastian Holmqvist är en snabb och hårt arbetande fotbollsspelare i Assyriska FF, som började med futsal förra vintern. Han var med och sänkte Hammarby med ett hattrick i vår enda förlust och imponerade stort i dessa matcher, så vi är glada över att han väljer att spela med Bajen.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments