toggle menu

Futsal: Fredrik Notice inför Uddevalla hemma – "Vi måste hitta tillbaka till grunden"

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

15.30 på lördag väntar hemmamatch i Eriksdalshallen för futsalherrarna efter fyra tunga poängtapp. För motståndet står Uddevalla, ett lag som ligger strax före i tabellen på en fjärdeplats, medan Bajen är sexa och behöver en seger för att fortsätta haka på i den övre halvan. I artikeln berättar Fredrik Notice om vad Bajen ska ta med sig för att lyckas vinna. 

 

Notice, hittills har vi samlat på oss sex förluster under säsongen, varav fyra har kommit senaste fem matcherna. Hur ska vi ändra denna nedåtgående trend och vinna mot Uddevalla?  

 

Vi måste hitta tillbaka till grunden som vi har haft i Bajen Futsal sen vi startade. Vilket handlar om att alla spelare krigar för varandra både när det gäller att göra mål och försvara vårt eget, det senare gör vi redan bäst i serien med råge tycker jag. Det har synts tydligt på träningarna i veckan att alla i laget är taggade och vill börja ta poäng igen. Vi har aldrig förlorat så många matcher i rad och det ska inte hända igen. 

 

I första matchen mot Uddevalla åkte vi hem med tre poäng, vad gjorde vi bra då som vi kan ta med oss till lördag? 

 

Sist vi åkte ner till Uddevalla kom vi dit med ett poäng från de tre första omgångarna. Vi var taggade på att ta vår första trepoängare och satte våra chanser, kämpade och slogs för allt vi hade under hela matchen, vilket gjorde att vi gick ut som segrare. Nu är vi i en liknande situation, med inte många tagna poäng de senaste matcherna vilket Uddevalla vet om. Men vi ska komma ut på lördag med samma inställning som vi hade mot de senast. Vi kommer ge allt och de kommer få känna av att vi är på planen om vi säger så.  

 

Köp biljett till matchen här – Om du inte stöttar herrarna på plats kan du följa matchen i Discovery+. 

 

På lördag förmiddag ställs futsaldamerna inför en hemmamatch mot Södertälje FC. Matchen sparkas igång klockan 12.00 i Eriksdalshallen. 

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS