toggle menu

Futsal: Linus Palmquist inför Skoftebyn borta – "Det kommer bli en tuff match"

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

På lördag beger sig futsalherrarna till Trollhättan för bortamatch. För motståndet står Skoftebyn, ett lag som ligger snäppet före i tabellen på en femteplats. Efter en vinst förra helgen mot Uddevalla laddar laget om och i artikeln delar målvakt Linus Palmquist sina tankar inför helgens möte. 

 

Linus, du är ny i laget för säsongen. Kan du berätta lite om din första tid i Hammarby och hur det känns i laget?

 

Ja exakt, jag gör min första säsong för Hammarby Futsal. Jag började säsongen med en bra känsla, men sedan så åkte jag på en knäskada och fick rehaba i två månader. Rehab är väl inte det roligaste man kan göra, men nu har jag tränat fullt med laget sedan början av december och det känns som att jag är tillbaka. 

 

Som du nämner har du haft en skada men är nu tillbaka och har startat de senaste två matcherna, den senaste resulterade i vinst mot Uddevalla. Kan du berätta om matchen och om din och lagets insats? 

 

Ja, det här var min andra match från start för den här säsongen. Jag tycker att jag gjorde en stabil insats med god hjälp av mitt försvar. Det kändes på plan att vi hade matchen under kontroll även fast det blev en uddamålsvinst. 

 

På lördag är det bortamatch mot Skoftebyn, hur går dina tankar kring matchen?

 

Skoftebyn är ett bra och stabilt lag. Det kommer bli en tuff match men har vi samma inställning och noggrannhet som vi hade mot Uddevalla och lite mer stolpe in än stolpe ut så kommer vi åka hem från Trollhättan med tre poäng. 

 

Om du inte stöttar herrarna på plats i Trollhättan kan du se matchen i Discovery Eurosport.  

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments