toggle menu

Futsal: Özgur Yasar inför Rosengård borta – "Vi ska spela vårt spel och visa hjärta"

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

16.00 på lördag ställs futsalherrarna efter tre tunga poängtapp inför en viktig bortamatch. För motståndet står nykomlingen FC Rosengård 1917, ett lag som än så länge haft det tuffare i högsta serien, medan Bajen är sexa och behöver en seger för att fortsätta haka på i täten. I artikeln berättar Özgur Yasar om säsongen hittills. 

 

Förlust senast hemma mot AFC, hur ser du på er instans och vad är anledningen till att ni har förlorat tre av era fyra senaste matcher? 

Senast mot AFC gör vi en platt match och bjuder på oerhört mycket bakåt. Vi missar för mycket framåt och det är en av anledningarna till våra förluster senaste matcherna. 

 

Halva säsongen har gått, hur ser du på din egen insats hittills och hur känns formen?  

Givetvis är jag inte nöjd med min säsong hittills. Jag har varit sjuk och haft en lång måltorka som bröts mot ÖFC. Nu blickar jag framåt och försöker toppa formen inför slutspelet. 

 

På lördag väntar en viktig bortamatch mot FC Rosengård, på vilket sätt ska ni straffa dem och ta med er tre poäng tillbaka till Stockholm?  

Vi ska spela vårt spel och visa hjärta från första minuten så kommer vi åka hem med 3 sköna poäng. 

 

På fredagskvällen ställs futsaldamerna inför en bortamatch mot Rågsved. Matchen sparkas igång klockan 20.30 i Högdalshallen. 

Om du inte stöttar herrarna på plats i Malmö kan du som vanligt se matchen i appen SFL Live. 

 

Foto: Anders Nyberg

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS