Futsal: Två mål mot Sverige – nu blickar Ashtari mot Torslanda

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

Hammarby mötte i helgen Sveriges landslag, med tre Bajen-spelare i blågul skrud, i en träningsmatch på Bosön. Exakt som sportchef Jocke Eriksson tippade, så avgick de grönvita med en 3-2-seger. Arsalan Ashtari, ny i HIF i höstas men skadedrabbad under säsongen, hittade nätmaskorna två gånger medan Özgür Yasar svarade för en balja. Här berättar tvåmålsskytten “Arsi” om matchen, och om sina tankar inför SFL-omstarten borta mot Torslanda.

 

“Arsi”, berätta om ditt 2020/21 så här långt.
– Min personliga säsong är jag ju lite besviken på. Jag hade önskat det gått bättre då jag har höga krav på mig själv, men jag har haft lite problem med skador som rubbat min rytm. Det är mycket som är nytt också, som det tagit tid att komma in i, men det börjar kännas mer och mer naturligt nu och formen börjar komma. Jag hoppas att det håller i sig så att jag kan hjälpa laget med att göra ett fint slutspel.

 

Det blev seger med 3-2 i helgens träningsmatch mot landslaget och du fick göra två snygga mål. Berätta om matchen!
– En rolig match att spela! Dels själva grejen att möta landslaget, men också att få ställas mot våra lagkamrater från Hammarby. Vi gör en jättefin match tycker jag, och den vi ska ta med oss nu till helgens match och fortsätta på det spåret. Kul att få göra mål för egen del också, och att vinna matchen såklart!

 

Ja, på lördag väntar en viktig bortamatch mot Torslanda IK. Hur är läget i truppen inför matchen?
– Alla matcher är viktiga för oss – det är därför vi ligger etta. Man kan aldrig gå in i en SFL-match och slappna av för då blir man straffad. Det har också hänt oss nyligen, så nu är vi fullt fokuserade på uppgiften. Det är bara två matcher kvar av grundserien och vi vill avsluta säsongen fint och gå in i slutspelet med en positiv känsla. Vi har några spelare som är avstängda eller skadade inför helgens match, men vi har ändå en bra trupp med oss. Vi har en bra bredd i truppen med hård konkurrens vilket vi har nytta av nu.

 

Har du koll på Torslanda, och hur slutar matchen?
– Laget har fått lite information om Torslanda på videoanalysen, så vi har hyfsad koll på hur vi ska rubba dem och vinna på lördag. Vi vinner!

 

 

Bortamatchen på Hisingen har avspark 14.00 nu på lördag och sänds gratis i appen SFL Live.

 

 

Foto: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS