toggle menu

ANNONS

GolfStar ny officiell partner till Hammarby Fotboll

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarby Fotboll kan stolt presentera GolfStar som ny officiell partner till klubben. Samarbetet innebär bland annat att den årliga partnergolfen genomförs på någon av GolfStars 19 banor i Stockholmsområdet från nästa år. Avtalet är skrivet över 2024.

 

 

Mats Åberg, key account manager på Hammarby Fotboll, om samarbetet:
– Det är med stor glädje vi ingår i detta avtal. GolfStar har det ultimata golfupplägget, enligt mig, där har man spelrätt på 13 anläggningar i Stockholmsområdet. Vi vill med detta samarbete slå ett slag för ett koncept som håller väldigt hög klass. Vi kommer även att från och med 2022 förlägga vår årliga partnergolf-tävling på någon av GolfStars anläggningar.

 

– I botten på detta samarbete vill vi även försöka påverka så många bajare som möjligt att bli medlem i vår systerförening Hammarby Golf. Som medlem kommer man att kunna åtnjuta sig förmåner inom GolfStars utbud, samt att det är en självklarhet för alla golfande bajare att vara medlem i Hammarby Golf, säger “Malle”.

 

Bli medlem i Hammarby Golf här.

 

På bilden från vänster: Joakim Ståhl, affärsområdesansvarig (Hammarby Fotboll), Stephan Frank, corporate sales manager (GolfStar), Stefan Brikell, loyalty manager (GolfStar) och Mats Åberg (key account manager (Hammarby Fotboll).

 

Så här säger Stefan Brikell, loyalty manager på GolfStar:
– Vi på GolfStar är mycket stolta att nu ha tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal med Hammarby Fotboll och ser fram emot ett givande samarbete. Att nu få bli en officiell partner och en del i Hammarbys affärsnätverk känns otroligt spännande. Tillsammans med vårt egna nätverk, är vi på GolfStar övertygande om att ett plus ett åtminstone kommer att bli tre.

 

– GolfStar är norra Europas största ”multi course operator” och i dagsläget driver vi totalt 19 golfbanor fördelat på 13 anläggningar med cirka 35 000 aktiva kunder. Våra anläggningar ligger runt Storstockholm och är för närvarande följande: Bodaholm, Brollsta, Bromma, Gripsholm, Hässelby, International (Märsta), Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra, Riksten, Viksberg och Waxholm.

 

– Nu ser vi fram emot att få välkomna Hammarby Fotboll, allt från spelare till supportrar, ute på våra anläggningar och golfbanor. Vi inleder med att tipsa om vårt “Play Summer”-medlemskap, som ger fritt spel på 15 av våra golfbanor under hela sommaren. Detta är bara början på ett långvarigt samarbete, avslutar Stefan. Läs mer om “Play Summer”-erbjudandet här.

 

 

 

Läs mer om GolfStar på deras hemsida
Följ GolfStar Sverige på Facebook.
Följ GolfStar Sverige på Instagram.

ANNONSER

Comments

comments