toggle menu

ANNONS

Grönsakshuset förlänger sitt huvudpartneravtal

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Hammarbys huvudpartner Grönsakshuset, som står bakom konceptet Köket & Gården, har förlängt sitt avtal med klubben med ytterligare tre år.

 

För snart tre år sedan inledde Hammarby Fotboll och Grönsakshuset ett samarbete på huvudpartnernivå. Strax därefter inföll covidpandemin med full kraft och segmentet HORECA (hotell, restaurang, café)  som är en stor del av Grönskakshusets marknad stängdes mer eller mindre ner under en längre tid.
Trots detta väljer nu vd och grundare Håkan Larsson att förlänga avtalet med ytterligare tre år tillsammans med Hammarby Fotboll.

 

Grönsakshuset har nyligen arbetat fram ett nytt koncept under namnet ”Köket & Gården”, som innebär en helt ny digital saluhall för frukt och grönt.
Köket & Gården har ett tydligt fokus på närproducerade och säsongsodlade råvaror – med kärlek och respekt för både människa och jord.

 

– Vi i Hammarby Fotboll är otroligt stolta över det förlängda avtalet med Grönsakshuset och vill rikta ett stort tack för det fortsatta förtroendet, där vi nu tillsammans skapar en möjlighet på ett enkelt sätt kan erbjuda alla våra supportrar, partners och vänner att beställa frukt och grönt hem till dörren, säger Hammarby Fotbolls säljchef Patrik Blomquist.

 

Hammarby Fotbolls vd Richard von Yxkull och Grönsakshusets vd Håkan Larsson med färska namnteckningar på det nya avtalet.

 

Hammarby Fotboll och Köket & Gården – FÖR DEN GRÖNA SAKEN!

ANNONSER

Comments

comments