toggle menu

ANNONS

Hammarby förlänger med Aimar Sher

Av Love Gustafsson, Publicerat för 11 månader sedan.

Mittfältslöftet Aimar Sher fortsätter i Hammarby i minst två år till. Det står klart efter att Aimar och klubben enats om förlängning av kontraktet.

– Jag är oerhört glad, säger Aimar.

 

Blott 17-årige Aimar Sher har fått en hel del speltid i årets allsvenska, och tagit sig an förtroendet med den äran. Hans insater på såväl innermittfältet som ute på kanten har renderat mycket beröm, och nu även en kontraktsförlängning.

 

– Aimar är en spelare som har en enorm potential och han har redan nu visat att han har ett stort spel i sig. Det är en spelare som har gått hela vägen genom vår akademiverksamhet, och i år har han tagit stora kliv i sin utveckling. Han konkurrerar nu på allvar om en plats i startelvan, och vi är väldigt glada över att ha förlängt med Aimar och ser fram emot att jobba vidare med honom, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Aimar Sher debuterade i Allsvenskan med ett kort inhopp förra året i slutet av bortamötet med IK Sirius den 25 september. Första matchen från start kom för en dryg månad sedan i hemmamötet med Varbergs BOIS som Hammarby vann med 1-0. Så här långt har det totalt blivit sex allsvenska matcher för Aimar.

 

– Jag är väldigt tacksam över att ha fått så pass mycket speltid som jag fått. Jag kommer in i det mer och mer, och jag är extremt glad över att ha förlängt med Hammarby, säger han.

 

Aimars sjunde allsvenska match kan komma redan i kväll när Hammarby tar sig an Falkenbergs FF på hemmaplan.

Mer om kvällens match här

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments