ANNONS

Hammarby förlänger med Astrids Restauranger & Catering

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Hammarby Fotboll har förlängt avtalet med samarbetspartnern Astrids Restauranger & Catering med ytterligare ett år. Astrids levererar bland annat mat till Hammarbys herrar och matchdagsorganisation i samband med match.

 

Astrids har de senaste åren varit Hammarby Fotbolls officiella cateringpartner. Det innebär bland annat att dom levererar förstklassig fika till media i samband med hemmamatcher och mat till spelarna direkt efter matcherna. Återhämtningen efter match och träning är av avgörande, och Astrids har en nära kommunikation med sportens medicinska team kring vad måltiderna ska innehålla, och när de ska levereras. Därutöver levererar Astrids mat och dryck till klubbens övriga arrangemang. Hammarby Fotboll är mycket nöjd med samarbetet med Astrids och är tacksam över att det fortsätter och fördjupas.

 

 

– Vi gläder oss åt att under ännu ett år kunna fortsätta och fördjupa samarbetet med Hammarby Fotboll kring catering, måltider och upplevelser. Vi har precis som Hammarby ambitionen att alltid leverera högklassiska arrangemang både på och utanför planen och självklart värmer det lite extra att kunna bidra till spelarnas välbefinnande, säger Sasja Velander på Astrids.

 

 

Astrids Restauranger & Catering finns sedan dryga fem år tillbaka både i Ängby och i Mälarhöjden som en restaurang väl värd att besöka. Som komplement till dessa restauranger har Astrids en uppskattad Cateringverksamhet i och runt omkring Stockholm som bidrar till att höja måltidsupplevelsen på plats hos er.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS