toggle menu

ANNONS

Hammarby förlänger med Davor Blazevic

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Davor Blazevic fortsätter i Hammarby. Målvakten och klubben är överens om en förlängning av kontraktet på ett och ett halvt år.

 

Davor Blazevic skrev i vintras på ett korttidskontrakt med Hammarby. Nu står det alltså klart att Davor blir kvar i Bajen fram till slutet av 2019.

 

– Det känns mycket positivt att förlänga med Davor. Han har tagit stora steg under det halvår han varit hos oss, och han passar perfekt in i vår strategi sett till hans ålder, att han är en Stockholmskille och att han fortfarande är under utveckling, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

25-årige Davor har ett förflutet i Brommapojkarna där han gjorde allsvensk debut 2014, och innan han kom till Hammarby hade han Assyriska som klubbadress. Under våren har Davor kontinuerligt ingått i Hammarbys matchtrupp bakom Johan Wiland.

 

– Det känns jättekul att fortsätta i Hammarby, och jag känner mig stolt och glad över att får vara med på det vi håller på att bygga upp tillsammans i klubben. I och med att jag kände flera av spelarna och ledarna när jag kom hit, och då inte minst “Mille” (Mikael Olsson, målvaktstränare) har jag kunnat koncentrera mig på min sportsliga utveckling. För mig handlar det nu om att borra ner huvudet och bara köra på, försöka fortsätta på samma sätt jag gjort hittills och fortsätta lära av mina målvaktskollegor Benny och Johan, säger Davor Blazevic.

ANNONSER

Comments

comments