toggle menu

Hammarby förlänger med Emilia Larsson

Av Redaktionen, Publicerat för 3 år sedan.

Hammarby förlänger avtalet med Emilia Larsson. Det nya kontraktet sträcker sig över 2021.

 

Den 21-åriga anfallaren, med kvartersklubben IK Östria Lambohov som moderklubb, kom från IFK Norrköping inför årets säsong och noterades för tolv mål och fem framspelningar på 25 matcher i den grönvita tröjan under 2019. Det nya kontraktet är ett tvåårsavtal. 

 

– Vi är väldigt nöjda över att ha den här förlängningen klar över de kommande två säsongerna. När vi tog in Emilia inför 2019 visste vi vilken potential hon besatt och under året har hon varit en viktig poängspelare för oss som kan göra det där “lilla extra”, säger sportchef Johan Lager.

 

Emilia själv om valet:

– Att förlänga med Bajen var ett självklart val för mig. Jag ser framemot att fortsätta utvecklas tillsammans med det här laget för att sedan ta nästa steg upp i Allsvenskan. I år gick det inte riktigt som planerat, men det ska vi se till nästa år!

 

Till torsdagens Bajengala är Emilia nominerad till Årets mål, för sin soloräd hemma mot Lidköping i somras. Tycker du att det ska vinna eller lägger du din röst på ett av Emmas mål eller Astrids? Omröstningen pågår till i dag, torsdag, klockan 15 – klicka här för att rösta!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments