toggle menu

ANNONS

Hammarby förlänger med Fredrik Torsteinbø

Av Love Gustafsson, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarby och Fredrik Torsteinbø är överens om ett nytt kontrakt, och nu har den mångsidige norrmannen skrivit på för ytterligare två och ett halvt år i klubben.
– Vi har diskuterat en förlängning med Fredrik under än längre tid och vi är jätteglada att vi är i hamn nu, säger sportchef Mats Jingblad.

 

Fredrik Torsteinbø kom till Hammarby från norska Sandnes Ulf inför säsongen 2014, då som en ny bekantskap för de allra flesta hammarbyare. Efter två och ett halvt år i grönvitt har han visat vad han är kapabel till på en fotbollsplan, och det kommer han alltså att få göra i ytterligare två och ett halvt år.

 

– Fredrik är en av de spelare som varit med från början sedan jag och Nanne kom in, och han ser bättre och bättre ut för varje år han spelat här. Vi ser fortfarande en stor utvecklingspotential i Fredrik, och han är en spelare som klarar av att spela på olika positioner på ett mycket fint sätt, även om vi ser honom som en mer offensiv spelare än på den position han har fått spela på under våren, säger Mats Jingblad.

 

 

Med skador på tre av truppens naturliga ytterbackar har Fredrik under våren fått ta plats på vänsterbacken och spelat samtliga tolv matcher fram till EM-uppehållet.

 

 

– Det är skönt att det är på plats nu. Jag och min familj trivs jättebra här, och nu är jag beredd på att jobba vidare, säger Fredrik.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments