3 november 2023

Hammarby förlänger med Mads Fenger

Annons
banner
Annons
banner

Inför säsongsavslutningen står det klart att mittbacken Mads Fenger förlänger sitt kontrakt med Hammarby. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2025.

Mads Fenger anslöt till Hammarby från FC Randers sommaren 2017 på ett treårsavtal. På självaste julafton 2019 skrevs sedan ett nytt kontrakt över årets säsong. Nu står det alltså klart att mittbacken kommer tillhöra Hammarby över säsongen 2025. I Bajentröjan har Mads varit med om resan till att etablera klubben i den allsvenska toppen, vinna Svenska Cupen samt tre Europaäventyr.

– Det känns oerhört bra och glädjande att Mads valt att förlänga sitt kontrakt med Hammarby. I nästan sju säsonger har han varit stabiliteten, tryggheten och ryggraden i klubbens resa uppåt. Mads professionalism är det som personifierar honom. Jag är både tacksam och glad att få fortsätta arbeta med Mads i två år till, säger Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg om förlängningen.

– Vi i familjen kom fram till ett bra beslut – att stanna kvar i Stockholm. Jag är jätteglad. Det är ingen hemlighet att det har varit mycket spekulationer om vad som kommer att hända, men i slutändan fick vi ihop det och det är jag jättenöjd med, säger Mads Fenger.

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr