ANNONS

Hammarby förlänger med Mayckel Lahdo

Av Love Gustafsson, Publicerat för 2 veckor sedan.

Förra året skrev yttern Mayckel Lahdo sitt första kontrakt med Hammarby, och det står nu klart att avtalet förlängs över säsongen 2022. 18-åringen, som fick sin matchning i samarbetsklubben IK Frej under fjolåret, kommer att träna med A-truppen när försäsongen drar igång denna vecka.

 

– Vi ser en stor potential i Mayckel, och det är en spelare som lägger ner ett hårt arbete för att nå hela vägen. Han gjorde en stark säsong i Frej förra året och ingick även i A-lagets matchtrupp vid några tillfällen. När vi kör igång försäsongen kommer han att ha A-laget som sin bas, så får vi se var han får sin huvudsakliga matchning under 2021, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Mayckel har spelat i Hammarby sedan han var 12 år, och skrev alltså sitt första A-lagskontrakt inför förra året, och spenderade matchsäsongen i IK Frej där det blev 21 framträdande och fem mål.

Han beskriver sig själv som en teknisk och explosiv spelare som gillar att komma en mot en, och favoritpositionen är vänsterytter, med tillåtelse att vika in i banan.

Nu ser han fram emot att få starta försäsongen i Hammarbys A-lag.

 

– Det känns jättebra att ha förlängt kontraktet och få köra igång med A-laget. Det har alltid varit målet, så det är väldigt stort för mig. Självklart hoppas jag, precis som varenda spelare, att få speltid, men jag tar det dag för dag och ska prestera vid varje tillfälle, så får vi se vart det landar, säger Mayckel.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS