ANNONS

Hammarby Fotboll och Craft lanserar nästa års matchtröja

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

För första gången någonsin släpper Hammarby Fotboll säsongens nya matchtröja långt innan Allsvenskan och Elitettan börjar. Tröjan som är en fortsättning på Hammarbys samarbete med materialleverantören Craft går även i år i klassiskt grönvitt. 2020 års hemmatröja har dock uppdaterats med en ny krage, stilrena detaljer och de senaste funktionsmaterialen utvecklade av Craft.

 

Att Hammarby redan nu kan presentera nästa års hemmatröja är ytterligare en av fördelarna som kommer av att samarbeta med en svensk leverantör av funktionskläder för elitidrottare. Hammarby och Craft påbörjade arbetet med att ta fram 2020 års tröja redan efter sommaren då Hammarby Fotboll är en prioriterad klubb för Craft, och var den första klubben man identifierade som särskilt intressant när satsningen på lagsport skulle inledas i Sverige.

 

– För Hammarby har detta inneburit både ett ekonomiskt fördelaktigt avtal och att representationslagen för både dam och herr fått kläder speciellt framtagna utifrån deras behov och önskemål, säger Patrik Blomquist, marknadschef på Hammarby Fotboll.

 

Att ha en lokal leverantör har också inneburit ett närmare samarbete, att Hammarby får en tröja som är unik för laget och föreningen (istället för en tröja som baseras på en förlaga eller template från landslag eller lag i andra ligor vars serier spelas höst-vår) samt att spelarna fått mer att säga till om gällande material och passform.

 

Tröjan kommer att finnas i utvalda Intersport-butiker över hela landet och i webbshopen från och med i dag tisdag den 3 december, i god tid inför årets julhandel. Finns både i den autentiska spelarversionen samt som replika. 

 

Klicka här för att beställa hem tröjan redan nu!

 

Alla uppdateringar

Utvecklingen av matchtröjan är ett ständigt pågående arbeta för att hitta rätt material och skärningar för att optimera för både passform och prestation. Årets matchtröja byggs upp av fyra olika material som är lätta, stretchiga, ventilerande och sköna. Tröjan har raglanärm, en retroinspirerad krage och logotyp i silikon för att undvika skav mot kroppen. Tröjan är framtagen av Crafts utvecklingsavdelning för optimal rörelsefrihet, passform och för att ge bästa möjliga förutsättningar för att kunna prestera på topp.

 

Hela kollektionen för spelare och ledare

Närmare säsongsstart kommer man att släppa säsongens övriga tröjor och resterande delar av 2020 års matchklädeskollektion. Utöver detta tillhandahåller Craft som helhetsleverantör även speciellt framtagna träningskläder för både fotbolls- och gympass, en resekollektion och de populära walk-in jackets som alla har uppdaterats inför årets säsong. 

 

Årets tröjnyhet som du inte visste att du behövde – Jultröjan!

Som om detta inte vore nog så lanserade Hammarby Fotboll för första gången sin alldeles egna limiterade jultröja under måndagen. Det tog bara ett par timmar innan den sålde slut i webbshopen, men enstaka exemplar kan finnas kvar ute i antingen Intersport Skrapan, Farsta Centrum eller på Drottninggatan. Tomten kom alltså tidigt i år, och har med sig allt som behövs för en grönvit jul!

ANNONSER

Comments

comments