ANNONS

Hammarby Fotboll och Craft presenterar årets borta- och tredjeställ

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 vecka sedan.

Hammarby Fotboll och Craft presenterar här 2021 års borta- samt tredjetröja – med nya huvudpartnern Huski Chocolate på framsidan. Samtliga tröjor släpps till försäljning hos Intersport både i butik och i webbshopen nästa torsdag den 25 februari. Läs mer nedan.

 

Sedan tidigare står det klart att Hammarby Fotboll återgår till den helvita hemmaskruden, som presenterades den 5 februari tillsammans med Magnus Carlson och David Ritschard. Hemmastället har premiär för våra A-lag när respektive gruppspel i Svenska Cupen startar – vilket för herrarnas del är nu på lördag klockan 13 hemma mot Athletic Eskilstuna.

 

Nu kan klubben tillsammans med Craft även presentera årets övriga matchställ – där Huski Chocolate alltså tar plats som ny tröjsponsor.

 

Den tigerrandiga bortatröjan består, precis som för damernas del i fjol med vita partnerloggor, men med uppdaterad krage. Tröjan matchas på klassiskt vis med svarta shorts och gula strumpor. 

 

 

Tredjetröjan följer den vita hemmatröjan i utformningen, men där grönt och vitt byter plats när det gäller både tröjdetaljer samt sponsorloggor. Både shorts och strumpor kan sedan matchas i antingen grönt eller vitt beroende på motstånd. 

 

 

Joakim Ståhl, merchandiseansvarig på Hammarby Fotboll, om årets nya ställ:
– Efter att ha jobbat ganska likartat med våra matchställ i ett par år känns det nu väldigt spännande med de förändringar vi genomfört inför i år. Jag tycker vi har lyckats fånga det historiska perspektivet, samtidigt som vi vågat tänka nytt och integrerat Crafts senaste innovationer på ett snyggt sätt. Trots att det rådande läget i samhället och i fotbollsverige fortsatt är något osäkert känns det inspirerande att tävlingssäsongen äntligen står för dörren och att vi nu på allvar kan börja se fram emot en ny säsong, säger Ståhl.

 

 

Tröjorna börjar som bekant säljas hos Intersport (med Huski Chocolate på framsidan), både i webbshopen och i butik, nästa torsdag den 25 februari.

 

Foton: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments