Hammarby Fotboll öppnar supporterbar på matchdagar

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Bajen Bar är namnet på Hammarbys stora supportersatsning som slår upp portarna lagom till att Hammarby möter Sirius vid den allsvenska premiären. Med en kapacitet på 3000 besökare kommer Bajen Bar öppna tre timmar innan avspark på matchdagar på Colosseum under Tele2 Arena. Samtidigt blir Kvarnen, Gröne Jägaren och Östgötakällaren officiella Bajenbarer. Satsningen på Bajen Bar och de officiella Bajenbarerna görs tillsammans med Hammarbys dryckespartner Galatea som klubben nyligen slöt ett treårsavtal med.

 

 

– Nu stärker vi utbudet för supportrarna inför matchen genom att skapa en mötesplats med en blandning av officiellt och supporterrelaterat innehåll. Vi kommer bland annat bjuda på intervjuer med Bajenprofiler, supportrar, representanter från klubben och annan underhållning. Dessutom avslöjas startelvan först på Bajen Bar, före den går ut till media. Satsningen handlar om att ytterligare stärka banden med supportrar på matchdag, och om att skapa en ny mötesplats att umgås på inför match, säger Jakob Uddeholt, SLO och ansvarig för Publikservice på Hammarby Fotboll.

 

 

Tanken är inte att konkurrera ut uppladdning på de redan etablerade Bajenkrogarna på Södermalm, och Bajenkulturen kring dessa:

 

 

– Bajen Bar ska ses som ett komplement med ett unikt innehåll och som en utökad service för supportrarna i arenaområdet, säger Jakob Uddeholt.

 

 

Skillnaden mellan Bajen Bar och de officiella Bajenbarerna

Under matchdagar kommer de officiella Bajenbarerna, Kvarnen, Gröne Jägaren och Östgötakällaren, att smyckas ut med Hammarby-attiraljer samt att ölsorterna S:t Eriks och TT återfinns i sortimentet. Hammarby kommer löpande under säsongen att utveckla och förse de officiella Bajenbarerna med program och händelser på plats som exempelvis intervjuer och gäster – allt för att göra matchdagen till en så intressant och innehållsrik upplevelse som möjligt.

 

 

På Bajen Bar i Colosseum kommer Hammarby bjuda på underhållning i form av intervjuer, uppsnack och annan underhållning under konferencierns Robert Tennisbergs ledning. 

 

 

–  Säsongen 2018 kunde inte börja bättre. När vi nu får en egen Bajenbar samt att Kvarnen, Gröne Jägaren och Östgötakällaren blir officiella Bajenbarer så vill vi skapa ännu bättre matchdagskänsla för våra supportrar och samtidigt göra det tillsammans med några riktigt ikoniska Bajenkrogar. Givetvis kommer Bajen Bar och de officiella Bajenbarerna att servera S:t Eriks och TT som ett led i samarbetet med vår nya dryckespartner Galatea, säger Markus Nilsson, ansvarig för publikrekrytering hos Hammarby Fotboll.

 

 

Om Bajen Bar

  • Premiär: Hammarby – Sirius, 1 april 2018
  • Colosseum, Tele2 Arena
  • Öppnar tre timmar innan avspark under Hammarbys hemmamatcher
  • Öppen för alla supportar (säsongskort behövs ej)
  • Underhållning i form av intervjuer, uppsnack och presentation av startelvan m.m.
  • Konferencier: Robert Tennisberg

 

 

Är du som krog eller restaurangägare intresserad av att ingå i samarbetet och vara med i aktiveringen Officiell Bajen Bar, tveka då inte att höra av dig till marknad@hammarbyfotboll.se.

hif_jobbafoross
Banner 600x600
VM-Tele2-600x600
Synsam_mob1
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Kvadrat 600x600 Eventpaket
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square

ANNONSER

Comments

comments