toggle menu

Hammarby Fotboll växer och omorganiserar

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby Fotboll gör en omorganisation som innebär att flera funktioner samlas under en ny avdelning som går under namnet Publikrekrytering. Avdelningen kommer att ledas av Markus Nilsson som även får befattningen vice vd. Ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander som fram tills nu jobbat på marknadsavdelningen.

 

 

Som de flesta av våra medlemmar och supportrar känner till så är Hammarby Fotboll inne i en tid av kraftig tillväxt på alla håll och kanter. För att kunna nå våra mål på kort och lång sikt behöver vi hela tiden se till att vi utnyttjar våra resurser på ett så effektivt sätt som möjligt. Av den anledningen har klubbens ledning beslutat att samordna ett antal funktioner och lägga dom i en större avdelning. I praktiken innebär förändringen att funktionerna biljettförsäljning, kommunikation, publikservice och samhällsarbete samordnas i en avdelning med namnet Publikrekrytering. Avdelningen för Publikrekrytering kommer att ledas av Markus Nilsson som varit ansvarig för Biljettförsäljning under flera år, Markus har i samband med denna förändring även utsetts till vice vd i Hammarby Fotboll AB. Ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander som varit marknadskoordinator de senaste åren.

 

 

– Det här är en justering som ger oss möjlighet att bibehålla kvaliteten i beslutsfattandet samtidigt som vi ska kunna korta ledtiderna och på så sätt bli mer effektiva. Markus och Josefine har gjort det bra i många år och visat att de har det driv och den ambitionsnivå som krävs för att ha ledande positioner i Hammarby Fotboll, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund.

ANNONSER

Comments

comments