Hammarby Fotboll växer och omorganiserar

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Hammarby Fotboll gör en omorganisation som innebär att flera funktioner samlas under en ny avdelning som går under namnet Publikrekrytering. Avdelningen kommer att ledas av Markus Nilsson som även får befattningen vice vd. Ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander som fram tills nu jobbat på marknadsavdelningen.

 

 

Som de flesta av våra medlemmar och supportrar känner till så är Hammarby Fotboll inne i en tid av kraftig tillväxt på alla håll och kanter. För att kunna nå våra mål på kort och lång sikt behöver vi hela tiden se till att vi utnyttjar våra resurser på ett så effektivt sätt som möjligt. Av den anledningen har klubbens ledning beslutat att samordna ett antal funktioner och lägga dom i en större avdelning. I praktiken innebär förändringen att funktionerna biljettförsäljning, kommunikation, publikservice och samhällsarbete samordnas i en avdelning med namnet Publikrekrytering. Avdelningen för Publikrekrytering kommer att ledas av Markus Nilsson som varit ansvarig för Biljettförsäljning under flera år, Markus har i samband med denna förändring även utsetts till vice vd i Hammarby Fotboll AB. Ny biljettansvarig blir Josefine Gasslander som varit marknadskoordinator de senaste åren.

 

 

– Det här är en justering som ger oss möjlighet att bibehålla kvaliteten i beslutsfattandet samtidigt som vi ska kunna korta ledtiderna och på så sätt bli mer effektiva. Markus och Josefine har gjort det bra i många år och visat att de har det driv och den ambitionsnivå som krävs för att ha ledande positioner i Hammarby Fotboll, säger Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund.

sidobannercraft
Kennedylglas2
600x600 webb
Hemsida_Square_600x600
Trocsidobanner
Hammarby säsongskortet- sidobanner sid1 (003)
BajenPremiumTrolly_alt2_600x600 (3)
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
siljaresort_600x600_a
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
Banner_2
HeForShe_mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

600x600 webb

ANNONS