Hammarby Jets planerar starta ungdomslag

Av Hammarby Jets, Publicerat för 6 månader sedan.

Hammarby Jets är Hammarbys sektion för spelare med olika funktionsvariationer och i dag har vi ett lag med ca 20 spelare som spelat ihop länge. Åldern på spelarna i laget är idag mellan 22 och 45. Laget spelar i Mälarserien och deltar även varje år i SM samt andra turneringar, vi tränar 1 gång i veckan på Hammarby IP. Nu planerar vi att starta ett ungdomslag och där du som är mellan 8 och 15 år är välkommen.

 

Säsongen 2019 vann vi vår serie och lyckades komma trea i SM.

Vi är tre ledare i laget som brinner för uppgiften att utveckla spelarna till att hela tiden bli bättre.

Huvudtränare är Rickard Elm som tidigare varit ungdomstränare i Hammarby och som även varit akademichef för Paris Saint-Germain Academy i Indien.

 

En kort film om laget

 

 

Vi planerar nu att starta ett ungdomslag i Hammarby Jets som kommer att träna samtidigt som vårt nuvarande lag men på en egen plan, därför önskar vi att alla som är mellan 8 och 15 år gamla tar kontakt med oss i Hammarby Jets så vi kan bjuda in er till träning och få träffa oss ledare.

Lyckas vi med vår målsättning att få ihop ett lag så kommer vi att anmäla ett ungdomslag till Mälarserien 2020, det finns också andra möjligheter.

Det viktigaste för oss i Hammarby Jets är att ge alla som älskar fotboll möjligheten att få spela fotboll trots att man har en funktionsvariation.

 

Vi söker även nya spelare till vårt befintliga lag där alla är vuxna, är du intresserad kontakta oss!

 

Vänliga hälsningar från oss ledare i Hammarby Jets

 

Kontaktuppgifter till Hammarby Jets:

Rickard Elm rickard.elm@hotmail.com

Magnus Nyberg magnus@reflexfolie.se

Tomas Reinicke  Tomas.reinicke@mail.com

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS