toggle menu

ANNONS

Hammarby kontrakterar tre akademispelare

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby Fotboll har skrivit kontrakt med Olle Edlund, Kevin Jarrett och Oliver Nnonyelu Dovin. Trion ingår i Hammarby Akademi och spelar till vardags i Hammarbys U19-lag.

– Vi har stora förhoppningar och ambitioner för de här spelarna, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Mittfältaren Olle Edlund och mittfältaren/anfallaren Kevin Jarrett har varit framträdande i Hammarbys U19-lag, medan målvakten Oliver Nnonyelu Dovin främst spelat i U17 denna säsong, men han har även vaktat kassen i U19, bland annat i Hammarbys senaste match. Nu har Hammarby Fotboll tagit beslutet att skriva kontrakt med trion, något Hammarbys U19-tränare Stefan Olsson gläds åt.

 

– Vi är både stolta och glada att tre spelare i Hammarbys akademi har kontrakterats. Nu fortsätter det hårda och målmedvetna jobbet. Med disciplin, mod och tempo i alla delar av verksamheten är vår uppgift att fler spelare inom Hammarbys Akademi tar steget in i svensk elitfotboll, säger han.

 

Edlund och Jarrett är båda 18 år, medan Nnonyelu Dovin är 16. Samtliga är U-landslagsmän, och sportchef Jesper Jansson har en stark tro på deras utvecklingspotential.

 

– Det är kul att se flera spelare från Hammarby Akademi som har en stark utveckling och vi har stora förhoppningar och ambitioner för de här tre spelarna. Akademin tar hela tiden tagit stora steg framåt, precis som vi gör på A-lagssidan. Det känns som att hela Hammarby är på rejäl frammarsch. Ju bättre vi blir i A-laget, desto tuffare blir kraven på de spelare vi tar fram underifrån, men vi känner att vi har en bra dialog och en bra utvecklingsplan för dessa spelare. Vår uppgift tillsammans är att ge bästa möjliga förutsättningar för de här killarna att bli A-lagsspelare i Hammarby, säger han.

ANNONSER

Comments

comments