15 juni 2023

Hammarby och Nenad Djordjević går skilda vägar

Annons
banner
Annons
banner

Hammarby är överens med Nenad Djordjević om att avbryta nuvarande kontrakt och han lämnar därmed posten som assisterande tränare i herrlaget.

Inför hösten 2021 tillträdde Nenad Djordjević som assisterande tränare för herrlaget, då i teamet bakom Miloš Milojević. Efter att Miloš avslutat sitt samarbete med Hammarby tog Nenad över tjänsten som huvudtränare i HTFF. Vi starten av 2023 var han tillbaka i herrlaget som assisterande tränare bakom Martí Cifuentes. Efter nästan två år i klubben lämnar nu Nenad för nya utmaningar och ansluter återigen till Miloš Milojević tränarteam, nu i klubben Al Wasl.

– Jag fick förmånen att arbeta i Hammarby under två år där jag upplevde vackra stunder med Skandinaviens bästa supportrar. Jag träffade underbara människor och fick vänner för livet. Jag hoppas att få komma tillbaka en dag för att fortsätta jobba och leva för Hammarby. Tack så jättemycket och Forza Bajen! Säger Nenad Djordjević.

– Vi vill rikta ett stort tack till Nenad för hans insatser i Hammarby. Både i rollen som assisterande tränare för A-laget men också för det fina jobbet han gjorde med HTFF säsongen 2022. Nenad är en varm person, en skicklig tränare och har ett oerhört stort kunnande. Han har varit en viktig pusselbit i utvecklingen av många av våra talangfulla spelare, säger Mikael Hjelmberg.

Hammarby Fotboll vill tacka Nenad för hans tid i klubben och önskar honom lycka till och på återseende!

Foto: Bildbyrån

Nyheter

Herr