toggle menu

Hammarby öppnar Säsongskortsmarknaden - för dig som vill köpa eller sälja säsongskort

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 år sedan.

Det är tuffa tider för många. Dels har krisen drabbat många individuellt, dels har den slagit hårt mot stora delar av samhället – däribland Hammarby Fotboll. För att tillgodose såväl de som känner behovet i sin egen plånbok, men också de som känner att de vill stötta klubben extra mycket lanserar nu Hammarby Fotboll Säsongskortsmarknaden

 

Säsongskortsmarknaden är en digital marknadsplats där du som vill sälja ditt säsongskort kan hitta en köpare och du som vill köpa ett extra säsongskort kan göra just det.

– Först och främst vill vi tacka alla som valt att stå kvar vid sina säsongskort. Det är ovärderligt för klubben i utmanande och svåra tider. Samtidigt förstår vi att krisen drabbat många människor hårt privatekonomiskt och då vi inte har möjlighet till några återbetalningar förrän efter säsongen är det här en bra möjlighet att möta behovet från de som helt enkelt behöver sälja kortet, säger Hammarby Fotbolls vice vd Markus Nilsson och fortsätter:

 

– Sedan har vi även kontaktats av många som vill köpa fler säsongskort. Dels för att stötta klubben ekonomiskt men också för att försäkra sig om plats när publiken väl släpps tillbaka in på arenorna. Oavsett om det handlar om den här säsongen eller att säkra en förtursrätt till ett säsongskort 2021. Eftersom vi slog i taket och sålde alla 16 000 säsongskorten inför årets säsong har vi inte haft den möjligheten så i och med det här kan vi tillgodose även det önskemålet. 

 

Vi ses snart igen!

 

Du hittar Säsongskortsmarknaden här!

 

FAQ

Får jag förköpsrätt till resterande matcher 2020 som eventuellt spelas med publik?
Ja. Om du köper ett säsongskort av någon annan kommer det innebära att du övertar förköpsrätten till utvalda matcher under året. Det är såklart förutsatt att vi kommer igång och spelar matcher med publik.

 

Vad kostar ett säsongskort?
Säsongskortspriset och betalningen görs upp mellan köpande och säljande supporter och är inget som Hammarby Fotboll är inblandade i. Här hittar du priserna för säsongskorten 2020.

 

Hur gör jag om jag vill stå kvar med mitt nya säsongskort?
Om säsongskortet du köper sen innan är registrerat med JAG STÅR KVAR av säljaren så behöver du inte göra någonting alls. Om det inte är registrerat sen innan har du möjlighet att göra det efter ditt köp. Mer information om hur det görs kommer till dig via mail i samband med den manuella hanteringen Hammarby Fotboll gör för att flytta över säsongskortet till ditt konto. Har du inget konto sedan innan så skapas det i samband med överflyttningen, någon Hammarby hanterar med hjälp av biljettsystemet.

 

Har jag som köper ett säsongskort rätt till pengar tillbaka för matcherna som inte spelas under 2020?
Om du köper ett säsongskort som inte är registrerats för JAG STÅR KVAR (https://www.visessnartigen.se/) har du möjlighet att får pengarna tillbaka för matcherna som spelas utan publik. Pengarna för matcherna som spelas utan publik har du rätt att få tillbaka först efter säsongen är avslutad när vi vet hur många matcher det gäller.

 

Har jag möjlighet att förnya mitt nyköpta säsongskort för 2021?
Absolut. Om du köper ett säsongskort av en annan supporter så gäller det för matcherna som spelas med publik 2020 samt att du får möjlighet att förnya din nya plats inför 2021 precis på samma sätt som övriga säsongskortsinnehavare 2020.

 

Får jag ett plastkort med mitt nya säsongskort för 2020?
Ja, du kommer att få ett nytt säsongskort hemskickat till dig med ditt namn. Vireserverar oss för att kortet hemskickat kan dröja något men självklart kommer du ha ditt nya kort i god tid om vi får börja spela matcher med publik.Du får hem säsongskortet oavsett om vi spelar matcher med publik eller inte under året.

 

Vad händer med plastkortet som säljaren har kvar från sitt köp?
Vi kommer att avaktivera säsongskortet som säljs och aktivera ett nytt kort tilldig som köper säsongskortsplatsen. Detta innebär att säljarens säsongskort inte gäller från att vi avaktiverar det.

 

Hur avpublicerar jag min annons?
Ett mejl har skickats till dig som har en aktiv annons med en länk till denna sida. Klicka på länken i mejlet om du önskar avpublicera din annons.

 

Hur ändrar jag något i min annons som är publicerad?
Om du vill ändra något i din annons så får du avpublicera annonsen som är aktiv och sedan skapa en ny. Ett mejl har skickats till dig som har en aktiv annons med en länk till denna sida. Klicka på länken i mejlet om du önskar avpublicera annonsen.

ANNONSER

Comments

comments