toggle menu

ANNONS

Hammarby överens med Simon om förlängning

Av Love Gustafsson, Publicerat för 4 år sedan.

Simon Sandberg kom till Hammarby inför förra årets säsong, och redan nu förlänger Hammarby hans kontrakt. Det nya avtal högerbacken har skrivit på sträcker sig från sommaren och tre och ett halvt år framåt.

– Simon har haft en grym utveckling i Hammarby och vi är väldigt nöjda med att förlänga med honom, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Simon Sandberg har fått mycket beröm för sina insatser under försäsongen och i inledningen av årets allsvenska. Att även klubbledningen är nöjd med det spel Simon visat upp råder inga tvivel om när nu en förlängning av hans kontrakt är klar.

 

– Precis som i fallet med Jeppe Andersen är vi väldigt nöjda med att vara tidigt ute och förlänga med en riktig klasspelare, allsvenskans kanske bästa högerback, för tre och ett halvt år framåt. Simon har haft en grym utveckling i Hammarby, efter att ha kommit till oss lite stukad efter skada och en tuff tid i Bulgarien. Även om han var bra redan under sin första säsong hos oss har det verkligen lossnat nu när han kunnat träna på och spela obehindrat under en längre tid. Det är en spelare som passar som hand i handske i vårt spelsystem, och med hans kvaliteter bör han komma med i en landslagsdiskussion på sikt, säger Jesper Jansson.

 

Simon Sandberg spelade förra året 23 matcher och stod för fyra målgivande passningar. Så här långt i år har han spelat samtliga allsvenska matcher, och han ser nu fram emot att spela betydligt fler de kommande åren.

 

– Jag är väldigt glad att vi är överens om den här förlängningen, och det är skönt att ha det är klart redan nu. Jag känner att jag utvecklas hela tiden under Stefan och ledarteamet, på träningar och matcher, och då finns det ingen anledning att flytta på sig. Hammarby har något stort på gång och på den resan vill jag vara med och bidra. Jag ser verkligen fram emot det som komma skall, säger Simon.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS