Hammarby skriver korttidskontrakt med Davor Blazevic

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Under försäsongen har målvakten Davor Blazevic, senast hemmahörande i Assyriska, tränat med Hammarby. Nu har klubben tagit in honom i truppen fram till den sista maj, detta för att säkra upp målvaktsbesättningen under Johan Wilands rehabperiod.

– Davor har gjort bra ifrån sig hos oss och vi vill försäkra oss om att täcka upp på målvaktspositionerna när vi nu går in i cupspel, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

25-årige Davor Blazevic började sin seniorkarriär i Brommapojkarna, där han debuterade i Allsvenskan säsongen 2014. Förra säsongen tillhörde han Assyriska, men har så här långt under 2018 varit kontraktslös fram tills nu.  Sedan januari har han hållit igång med Hammarbytruppen, och han vaktade den grönvita kassen under Algarvelägrets avslutande match. Nu har han alltså skrivit på ett kontrakt med Hammarbys som sträcker sig fram till VM-uppehållet.

 

– Davor är en stabil målvakt och vi är väldigt nöjda med det vi har sett av honom här hos oss. När Johan Wiland nu ännu inte är redo efter sitt ingrepp i axeln är vi i behov av ytterligare en målvakt i truppen tillsammans Benny under Svenska Cupen, och i och med att Davor redan är väl inkörd i vår verksamhet blir det här en mycket bra lösning, säger Jesper Jansson.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS