Hammarby skriver nytt avtal med Nikola Djurdjic

Av Love Gustafsson, Publicerat för 6 månader sedan.

Hammarby förlänger kontraktet med Nikola Djurdjic och försäkrar sig om en fortsättning i grönvitt för anfallaren i över tre år framåt. Det nya avtal Hammarby och Nikola har tecknat sträcker sig fram över säsongen 2021.

 

Nikola Djurdjic anslöt till Hammarby inför årets säsong, och har varit tongivande under Allsvenskans elva första omgångar. Det gör att klubbledningen nu förhandlat om anfallarens kontrakt för att säkerställa att han blir kvar i klubben på längre sikt.

 

– Nikola har med råge uppfyllt de högt ställda förväntningarna vi hade på honom. Att vi nu vet att vi kommer ha Nikola på plats de kommande åren ser vi som en betydande faktor i det fortsatta arbetet att utveckla Hammarby efter den spelstil och strategi vi tagit fram. Niko borgar för kvalitet, och blir också med sin inställning, proffsighet och aggressivitet den spelare vi kan bygga vårt spel kring både offensivt och defensivt. Niko bidrar med poäng och mål, och inte minst gör han spelarna runt omkring bättre. För mig har det den viktigaste pusselbiten att få på plats nu under uppehållets första del, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Nikola Djurdjic har stått för sex mål och två assist på de tio matcher han spelat hittills, och ser fram emot fortsättningen i Hammarby.

 

– Jag är väldigt glad att Hammarby erbjöd en långtidslösning och det var ett väldigt lätt beslut för mig att tacka ja. Jag trivs bra i Stockholm och jag trivs med fotbollen här. För mig handlar allt om att vinna guldet i år, och att på lång sikt göra Hammarby till en toppklubb i Skandinavien, säger Nikola Djurdjic.

sidobannercraft
Kennedylglas2
600x600 webb
Hemsida_Square_600x600
Trocsidobanner
Hammarby säsongskortet- sidobanner sid1 (003)
BajenPremiumTrolly_alt2_600x600 (3)
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
siljaresort_600x600_a
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
Banner_2
HeForShe_mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS