toggle menu

ANNONS

Hammarby Fotboll testar nytt innehåll

Av Redaktionen, Publicerat för 9 månader sedan.

Som en del i utvecklingen av Hammarby Fotbolls kommunikation har under hösten ett projekt inletts där pilotavsnitt för olika koncept produceras för att testas mot medlemmar och supportrar. Konceptidéerna är framtagna via workshops med anställda, byråer och supportrar för att få in så många idéer och önskemål som möjligt.

 

Produktionen är i det här stadiet småskalig och enkel, men utgör samtidigt en möjlighet att snabbt kunna få gå från idé till verklighet. De koncept som faller väl ut kommer vi att titta på hur vi bäst sätter en passande produktion till.

 

På hammarbyfotboll.se/bajenklipp kan du titta på de piloter som hittills har producerats. Denna sida kommer att fyllas på efter hand och det finns även en mailadress för dem som vill lämna kommentarer och feedback kring det som finns att kolla på. Samtidigt kommer en urvalsgrupp att få möjlighet att fylla i en enkät kring innehållet, för att också få gjort en regelrätt undersökning. De som blivit utvalda kommer att få ett mail om detta inom kort.

 

Viktigt att tänka på är att valet av innehåll till dessa piloter inte har uteslutit andra idéer. Det kommer efter hand att testas nya koncept som också kommer att publiceras på denna sida. Redaktionen för innehållet består av Therese Back och Isak Wahlberg, med stöd från en supporterredaktion som är med och stöttar med både idéer och innehållsproduktion.

 

Se pilotavsnitten här.

 

Läs också: Hammarby inne i utvecklingsarbete av klubbens kommunikation.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS