ANNONS

Hammarbys Europa League-kval sänds i SportExpressen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Om en vecka spelar Hammarby första kvalomgången till Europa League. Det är nu klart att hemmamatchen mot Puskas Akademia kommer att sändas i SportExpressen, liksom Hammarbys eventuella fortsatta matcher i Europa League, fram till ett eventuellt gruppspel. Matchen kommer att erbjudas via pay per view, eller via abonnemang. Du som väljer abonnemang kommer även att kunna se Hammarbys damlags matcher i Elitettan.

 

– Vi gasar på i den här satsningen. Superhäftigt att vi kommer att visa sådana här stormatcher, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News, där Expressen ingår.

 

Torsdagen den 27 augusti klockan 19 sparkar Hammarbys möte med ungerska Puskas Akademia igång. Matchen spelas som bekan utan publik, men du kommer att kunna se den på SportExpressen, som kommer att sända Hammarbys matcher i EL fram till ett eventuellt gruppspel.

 

– Vi följer SportExpressens satsning nära, bland annat genom att de sänder alla matcher med Hammarbys Damlag i Elitettan. Det är en offensiv och proffsig aktör på marknaden som känns spännande att jobba med, säger Hammarbys marknadschef Patrik Blomquist.

 

För att se torsdagens match tecknar du antingen abonnemang på sportexpressenplay.se (299 kr/mån), eller köper matchen ppv för 139 kronor.

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS