Häng med i den grönvita fotbollsveckan - nu fyller vi Hammarby IP och Tele2 Arena!

Av Redaktionen, Publicerat för 6 månader sedan.

Hammarby slåss tillsammans med Limhamn Bunkeflo och Vittsjö om fortsatt kontrakt i OBOS Damallsvenskan nästa år – där ett av lagen gör IFK Kalmar sällskap ner i Elitettan. Då Vittsjö står för motståndet hemma på Hammarby IP är det alltså upplagt för en riktig rysare. För herrarnas del fortsätter kampen om Europaplatserna med Kalmar FF hemma inför ett så gott som fullsatt Tele2 Arena. För U19:s del är det sista omgången av slutspelsserien, hemma mot Vasalund – där tre poäng kan leda till SM-guld (beroende på hur det slutar på Hisingen). Läs mer om förutsättningarna inför helgens slutomgångar samt se hela veckoschemat nedan.

 

U19 (Allsvenskans slutspelsserie)

Lördag den 27 oktober kl 11

HIF – Vasalund, Hammarby IP

 

OBOS Damallsvenskan

Lördag den 27 oktober kl 15.30

HIF – Vittsjö GIK, Hammarby IP

Klicka här för att säkra dina biljetter!

 

Allsvenskan

Söndag den 28 oktober kl 15

HIF – Kalmar FF, Tele2 Arena

Klicka här för att säkra dina biljetter!

 

Förutsättningarna är som följer:

 

U19

Hammarby-seger mot Vasalund samtidigt som Häcken och Göteborg spelar oavgjort räcker till guld. Vid seger för Häcken behöver dock Bajen ta in tio plusmål på Hisingen-laget.

 

OBOS Damallsvenskan

Grönvit poäng räcker mot Vittsjö, oavsett hur det går för Limhamn Bunkeflo hemma mot Djurgården. Vinner Vittsjö krävs det dock att Limhamn inte vinner mot DIF för fortsatt kontrakt i OBOS Damallsvenskan 2019.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments