Häng med på Bajenkryssningen till Tallinn 31 januari-2 februari!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Nu välkomnar vi återigen våra systrar och bröder till den årliga Bajenkryssningen – den här gången till Tallinn. Tillsammans åker vi till den estländska huvudstaden mellan den 31 januari-2 februari och ser våra damer och herrar träningsmatchas inomhus mot FC Flora. Mer information samt bokningslänk finner du nedan.

 

Vid månadsskiftet januari-februari nästa år är det dags för den årliga Bajenkryssningen, som görs i samarbete med Silja Line. Det här blir det tredje året som kryssningen anordnas och senast det begav sig var vi över 600 grönvita ombord. 

 

Avresa sker från Värtahamnen i Stockholm, fredagen den 31 januari klockan 17.30, och ombord på båten M/S Victoria får du precis som tidigare år möjlighet att träffa och mingla med spelarna, höra tränar- och spelarintervjuer från scen, spana in de senaste merchprodukterna och hänga med likasinnade över en helg. Det kommer även anordnas en FIFA-turnering där du kommer ha chans att utmana e-sportlaget själva, men även spelare från dam- och herrlaget samt andra supportrar. Räkna med ett späckat grönvitt programinnehåll och ett par riktigt trevliga kvällar i sann grönvit anda.

 

Foto: hammarbyfotboll.se

 

De två tidigare upplagorna har skutan gått till Helsingfors, men inför 2020 är det alltså Tallinn som gäller. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist om den nya destinationen:

– Inför 2020 års Bajenkryssning sökte vi efter en mer modern matcharena med bättre sportsliga förutsättningar för våra lag samt bättre logistiska förutsättningar för våra supportrar som ser matcherna på plats. Hallen har fullständiga rättigheter när det kommer till försäljning av mat och dryck samt kortare resväg till spelplatsen än tidigare år. Därför föll valet på Tallinn, säger Patrik Blomquist. 

 

Vi anländer med båten till Tallinn på lördagsförmiddagen kl 10.45 (lokal tid) och tar oss till den moderna inomhushallen EJL-i Jalgpallihallis (invigdes 2013) med bussar, där både damerna och herrarna kommer att spela träningsmatcher mot grönvita FC Flora. Hallens huvudläktare på ena kortsidan har plats för 350 Hammarbyare. Vi återkommer med exakta avsparkstider.

 

Foto: spordiregister.ee

 

Matchbiljetterna kostar 200 kronor (inklusive transfer till och från arenan). Kom ihåg att lägga till matchbiljetten i din bokning för att kunna se träningsmatcherna på plats. Efter slutsignalen går bussarna tillbaka till båten för hemresan till Sverige, där matcherna snackas ner på scenen med tränare och spelare under lördagskvällen.

 

OBS! Antalet biljetter i hallen är begränsat. Så länge det går att välja till ”köp matchbiljett” när du gör din bokning, finns det matchbiljetter kvar. Blir det biljetter över kommer dessa att säljas på båten. Dessutom kommer vi att streama matcherna ombord på båten för alla som vill stanna kvar och kolla där (förutsatt att tekniken funkar som den ska). Fullständigt schema, programinnehåll samt övriga hålltider återkommer vi med.

 

Tider och priser

 

Datum: Fredagen den 31 januari 
Ombordstigningen öppnar: kl 16.00
Incheckningen stänger: kl 17.00
Fartyget avgår: kl 17.30

 

Ankomst till Tallinn: Lördagen den 1 februari kl 10.45 (lokal tid)
Incheckningen stänger: kl 17.30 (lokal tid)
Fartyget avgår: kl 18.00 (lokal tid)

 

Ankomst till Stockholm: Söndagen den 2 februari kl 10.15

 

Du bokar via antingen webben (länken nedan) eller telefon på 08-666 33 33 (uppge bokningskod BAJEN när du bokar resan över telefon). Hyttpriserna börjar från 230 kronor/person (som gäller för två nätter ombord i E-hytt för 1-4 personer). Observera att en bokningsavgift på 70 kronor tillkommer. Mer information om de olika pris- och hyttkategorierna samt bokningslänk hittar du här.

 

Vi ses till sjöss!

ANNONSER

Comments

comments