toggle menu

ANNONS

Häng med på sommarens roligaste bortaresa mellan 3-4 augusti (uppdaterad)

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Den första helgen i augusti reser herrarna ner till Småland för bortamötet med Kalmar FF, söndagen den 4 augusti klockan 15, och i samarbete med Bajen Fans storsatsar nu Hammarby Fotboll på att göra detta till sommarens största och roligaste bortaresa. – Vi genomför detta av flera olika anledningar, men främst för att stärka den totala sammanhållningen mellan klubben och våra supportrar, säger Joakim Ståhl på Hammarby Fotbolls marknadsavdelning. Läs mer om upplägget nedan.

 

Uppladdningen inför matchen börjar som bekant under lördagen ute på Öland, där portarna slås upp på Halltorps Gästgiveri strax utanför Borgholm för en stor Bajenfest. Fri entré gäller för alla Hammarbyare och det kommer finnas fina erbjudanden att ta del av på plats, både gällande mat och dryck men även souvenirer och andra begivenheter. Även Kennedy kommer närvara och ladda upp tillsammans med alla grönvita.

 

Transport Kalmar – Öland

Inför festen kan ni som vill bli upphämtade i Kalmar med buss för vidare färd mot Halltorp. Upphämtningsplatsen är Kalmar Centralstation och en enkelresa kostar 20 kronor (betalas antingen kontant eller plats på Halltorp) – tiderna ser ut som följer:

 

Under lördagen

11.00 – två bussar.

13.00 – en-två bussar. 

16.00 – en-två bussar.

 

Vid ytterligare efterfrågan kan extrabussar komma att sättas in. 

 

På kvällen/natten till söndag

Cirka klockan 22 kommer en buss åka från festområdet och tillbaka till centralstationen. Utöver denna finns det även en lokalbuss (nr 101) som åker från Halltorps gård till centrala Kalmar under både kvällen och natten. Restiden är 38 minuter. Tiderna när den bussen avgår från Halltorps gård är följande: 20.10/21.10/22.10/00.10/02.10/03.10.

 

Under söndagen

Klockan 10 avgår de första bussarna från Halltorps gård in mot centrala Kalmar och klockan 13 den sista.

 

För övriga lokala bussalternativ och tidtabeller till och från Halltorps gård – klicka här!

 

Program

Det kommer bjudas på aktiviteter för hela familjen med allt från livemusik till tävlingar. Det kommer även finnas öltält, food trucks och merchförsäljning från både Intersport och Bajen Premium. Se hålltiderna längre ner i artikeln.

 

Boende

På Halltorp erbjuds det tältboende och har du med dig eget tält bor du gratis. Har du inte med dig ett kan du välja mellan mellan följande alternativ:

 

– Boka plats i ett stort tält (60 kronor/person). För att boka plats i tältet mailar du info@olandstidlive.com, skriver ”Bajen” i ämnesraden och antalet personer i mailet. Först till kvarn gäller!

– Hyra ett mindre tält (250 kronor) för upp till tre personer.

 

Tips på övriga ställen att bo på över helgen finns att klicka in på här:

Haga Park camping & stugor.

Eriksöre Camping i Färjestaden

STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem

 

I krokarna kring både Halltorp och Borgholm finns även möjlighet att boka Bed & Breakfast eller vistelse på hotell. Mer information om andra boendealternativ finns här.

 

Observera att många reser till Öland under den här perioden och att många ställen kan vara fullbokade. Vi jobbar fortlöpande med att ta fram extra boendealternativ.

 

Resa

I vanlig ordning arrangerar Bajen Fans bussresa ner till Småland, och för dig som tänkt resa ner dagen innan match är det följande bokningslänk som gäller

 

Åker du ned på söndagen (matchdag) med Bajen Fans gäller följande länk.

 

Uthyrning av cykel

Ute på Halltorp kommer du som vill utforska området lite extra ha möjlighet att hyra cykel för en billig peng. 

 

Hålltider för helgen ute på Halltorp

Lördag

12.00 Området öppnar och alla ovannämnda aktiviteter drar igång.

13.00 Kennedy på plats och träffar supportrar. 

18.00 Livemusik på scen. 

 

Under hela dagen kommer det finnas musik, food trucks och dryck tillgängligt. 

 

Söndag

09.30 Frukosten öppnar (25 kronor/pers).

10.00 Första bussarna från Halltorp börjar avgå mot centrala Kalmar för den slutgiltiga uppladdningen inför match. 

12.00 Samlingskrogen Harrys (Norra Långgatan 7) slår upp dörrarna.

13.00 Sista bussen från Halltorps gård avgår in mot centrala Kalmar.

15.00 Avspark på Guldfågeln Arena, Kalmar FF – Hammarby.

 

Matchbiljetter

ICA Borgholm kommer sälja subventionerade matchbiljetter på plats på festområdet till sittplatssektionen ovanför den gästande ståplatssektionen (sektion M). Pris: 200 kronor. De biljetter som blir över av dessa kommer säljas på plats utanför bortasektionen på Guldfågeln Arena på matchdag. 

 

Klicka här för att köpa biljett till bortastå. – observera att den gästande sektionen såldes slut under torsdagen. Alla grönvita hänvisas istället till sittplatserna i krokarna (sektion K, M & N). Klicka här för att komma till försäljningssidan

 

Andra partners som är med och gör detta dygn möjligt är Craft, Galatea, Frans August, Intersport, Orrefors och Kosta Safaripark. 

 

Ringa in helgen i kalendern och sprid ordet till familj och vänner om sommarens roligaste bortaresa!

 

Foto: Therese Back

ANNONSER

Comments

comments