toggle menu

ANNONS

Här är Hammarbys matchställ 2023

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

I utformningen av årets matchställ har vi valt en design som lyfter fram och hedrar klubbens unika historia av supporter- och läktarkultur i form av flaggor och banderoller. Kraften i klubbens kultur och supporterskap är absolut unikt och signifikativt för vår historia. Mönstret ”Bandera Bajen” består av sammanflätade flaggor från historien som blivit till en design i tröja, shorts och strumpor.

 

 

 

Joakim Ståhl, affärsområdeschef för merchandise på Hammarby Fotboll

– Som ett komplement till matchställen har även en komplett ”Bandera Bajen”-kollektion tagits fram. Kollektionen innefattar uppvärmningströja, tracksuit, strumpor, bucket hat och halsduk. Här tillåter vi mönstret att ta plats och leva ut till fullo, med tydliga gröna och vita kontraster. Allt för att bygga vidare på traditioner fastslagna av generationer av Hammarby-supportrar och fortsätta färga läktaren grön och vit. En intressant detalj är att varje tracksuit är i sig unik då designen inte är exakt samma på någon av dem.

 

Första gången tröjan kommer att spelas i är på söndagen den 26 mars, då damerna lirar sin premiär mot Vittsjö!

Köp biljetter här

 

 

 

Stefan Persson, VD för Craft

– Årets matchställ är utvecklade från grunden och kombinerar innovativ teknisk design med en något mer klassisk fotbollssilhuett. Raka arminsättningar och traditionell U-krage kompletteras med ribbade detaljer innehållande “Bandera-Bajen”-mönstret. Därtill skymtar vi även mönstret ton i ton över hela tröjan och shortsen. I nacken placeras den klassiska HIF-flaggan och på insidan av kragen finner vi budskapet “Under Grönvit Flagg”.

Matchtröjan är designad för maximal prestation på högsta nivå. Tröjan är gjord av ett tunt, väldigt elastiskt material av återvunnen polyester och elastan, vilket ger både en utmärkt passform, rörelseförmåga och komfort. Tröjan har även strategiskt placerade mesh-paneler för extra ventilation och kylning. Hög elasticitet, ergonomisk design och god fukttransport ger de bästa förutsättningarna för att spelarna ska kunna prestera på topp i varje matchsituation.

 
Utespelarnas vita och gröna (hemma och borta) tröjor samspelar med målvakternas tröjdesign som följer liknande designupplägg, här med twisten att mönstret utgår från hjärtat. Samtliga matchställ bär en ny och förgylld broderad variant av Hammarbys klubbmärke.

 

Vi är glada och stolta över att tillsammans med Hammarby har skapat och producerat en unik tröja som manifesterar det som Hammarby står för – supporterkulturen. Vi vill hedra och lyfta fram det unika i Bajen och göra det genom att flaggor/banderoller är en del av tröjan, shortsen och även strumporna. Flaggor som har varit en del av historian är integrerade i tröjorna och är även en del av den nya tracksuiten och uppvärmningströjan.

 

Foto: G40 studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS