toggle menu

Helén Eke lämnar Hammarby – "Att få spela inför er fans har alltid varit min motivation"

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 4 månader sedan.

Det står nu klart att Helén Eke lämnar Hammarby. Totalt blev det 122 tävlingsmatcher och sju mål på nio grönvita säsonger. – Jag är extremt tacksam för alla fina människor jag lärt känna och alla våra minnen tillsammans, säger Helén.

 

– Det är alltid tråkigt när spelare som har varit i föreningen länge lämnar. Helén har varit en given spelare i truppen under en lång tid och har såklart betytt mer än bara hennes prestationer på plan. Hon är otroligt professionell i hela sin inställning till sporten och jag är övertygad om att hon hade haft en ännu bättre karriär om hon inte haft otur med skador, säger sportchef Johan Lager, som fortsätter:

 

– Jag är tacksam för hennes tid här och för allt hon gjort för föreningen och jag hoppas att hon får det bra oavsett vad hon nu väljer att göra. Jag är övertygad att relationen Hammarby och Helén kommer att finnas kvar i någon form även i framtiden. Tack för allt!

 

30-åriga Helén Eke anslöt till Bajen på lån från Tyresö FF inför säsongen 2011 och efter andra klubbadresser efterföljande två åren var det Södermalm för hela slanten för försvarspjäsen från och med 2014.

 

Foto: Bildbyrån

 

– Att efter nio säsonger lämna Bajen är väldigt känslosamt. Jag är extremt tacksam för alla fina människor jag lärt känna och alla våra minnen tillsammans. Jag vill särskilt tacka alla fans som alltid stöttat i med- och motgång. Som många vet så har jag kämpat med en hel del skador, och att få spela inför er fans har alltid varit min motivation. Mitt första år hade vi en supporter som åkte på bortamatcherna. Nu är ni så många att det knappt går att räkna. Det är ni fans som driver utvecklingen!, säger Helén.

 

Hammarby Fotboll riktar ett varmt tack för alla insatser i Bajentröjan och önskar stort lycka till framöver!

 

 

Foto överst: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments