Helén Eke tillbaka i Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 10 månader sedan.

I augusti förra året var olyckan framme på träningsplanen när Helén råkade ut för en korsbandsskada. Efter en lång rehabperiod har hon sedan en tid tillbaka tränat regelbundet med laget och har nu skrivit på ett avtal som löper säsongen ut.

 

– Helén besitter en lång erfarenhet av spel på den högsta nivån i Sverige och kommer bidra starkt med sin professionella inställning och attityd. På så sätt ökar vi även konkurrenssituationen i försvarsledet, samt gör oss mindre sårbara för skador och avstängningar, då vi får in en spelare som kan gå in på flera positioner, säger sportchef Johan Lager.

 

Ekes egna ord om comebacken i grönvitt:

– Det känns såklart skitkul att äntligen få vara tillbaka på planen igen och att kroppen vill samarbeta efter en såpass tuff skadeperiod. Sett till det sportsliga så har jag gjort det här förr och jag ser väldigt mycket fram emot att få vara med på resan tillbaka mot finrummet där det här laget hör hemma, säger Helén.

 

Vi hälsar Helén varmt välkommen tillbaka i Bajen! Hon kommer bära nummer 27 på ryggen och är redo för matchuttagning till morgondagens omstart borta mot Sundsvalls DFF.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS