ANNONS

Helgröna matchstället blir årets bortaställ

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 vecka sedan.

I samband med lanseringen av årets matchtröjor presenterades den tigerrandiga skruden som bortaställ och det gröna som tredjeställ. Efter önskan från både dam- och herrtruppen, att istället ha helgrönt som huvudsakligt bortaställ, togs frågan upp på ett möte i Hammarby Fotbolls ledningsgrupp där ett enhälligt beslut fattades om att genomföra bytet. Den klassiska tigerrandiga munderingen blir således tredjeställ.

 

– Vi är stolta över alla våra matchställ och är mer än nöjda med dem vi fått i år. Spelarna blev väldigt förtjusta i det helgröna och framförde ett starkt önskemål om att det skulle bli vårt huvudsakliga bortaställ. Vi tog upp frågan i ledningsgruppen och alla var överens om att gå dem till mötes, så helgrönt blir vår färg i de flesta bortamatcher under året, säger herrarnas sportchef Jesper Jansson.

 

Den gröna tröjan har hittills synts två gånger i matchsammanhang – borta mot Oskarshamns AIK för herrarnas del samt när futsallaget kammade hem SM-guldet i SFL borta mot Örebro SK. Premiär i seriespel sker nu på lördag när herrlaget möter Malmö FF i den allsvenska premiären. 

 

Foto: Bildbyrån

 

Vid lanseringen av årets alla matchtröjor togs den gröna emot mycket väl och precis som med den vita hemmatröjan kommer även den släppas som replica-upplaga senare i sommar – både för vuxna (dam och herr, 649 kronor) samt juniorer (499 kronor).

 

– Responsen kring den gröna tröjan har varit fantastisk från alla håll och det är väldigt kul att den har gått hem så pass väl – både bland supportrar och spelare. Efter att frågan togs upp internt var alla överens ganska snabbt om att det var läge att köra grönt som andraställ, säger merchansvarige Joakim Ståhl.

 

– Försäljningen hos Intersport har rullat på riktigt bra och de var tidigt angelägna om att få fram den i större volymer under vårsäsongen. Där vill jag lyfta Craft lite extra, som varit snabba och effektiva med att planera om sin produktion, vilket gör det möjligt för oss att släppa en replica-upplaga av den gröna tröjan. Vi har som ambition att ha den tillgänglig i både webbshopen och i butik framåt slutet på maj, avslutar “Jocke”.

 

Just nu bjuder Intersport på ryggtrycket (värde 200 kronor) när du säkrar någon av årets matchtröjor med kampanjkoden HAMMARBY2021. Erbjudandet gäller både på intersport.se/hammarby samt i butik.

 

Foto överst: G40 Studio.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS