toggle menu

ANNONS

#Hemmamatchen avslutad - "Glädjande att kunna använda kraften"

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Samhällsmatchens träningskampanj #Hemmamatchen är nu avslutad efter att dagligen producerat hemmaproducerade klipp från spelare, ledare och andra ambassadörer i syfte att inspirera och lyfta den fysiska och psykiska hälsan i dessa tuffa tider.

 

Det må vara en pandemi som härjar i vårt samhälle men Samhällsmatchen tar inte paus. Vi hittar nya kreativa sätt att fortsätta vårt arbete. Ett av Samhällsmatchens fokusområden är det globala FN-målet hälsa. Sen ett led i arbetet så valde vi att, tillsammans med våra ambassadörer, försöka inspirera, motivera samt uppmuntra våra supportrar till att försöka röra på sig under dessa svåra tider.

– Genom ett gediget mångårigt arbete och förankring i de områden vi verkar har vi under lång tid lyckats bygga upp ett förtroende. Det är otroligt viktigt för oss att bibehålla det och hitta nya kreativa sätt att fortsätta vår verksamhet, när det fysiska mötet är begränsat. Vi gör det i form av en digital förflyttning och hittar där den nya naturliga mötesplatsen, säger Abel Abraham, CSR-ansvarig i Hammarby Fotboll.

 

För drygt tre veckor sedan startade Samhällsmatchen och Hammarby Fotboll träningskampanjen #hemmamatchen. Ett format där följarna i våra digitala kanaler fick möta Samhällsmatchens ambassadörer som skapat egna träningspass med sina favoritövningar i sin hemmamiljö. Övningarna är på en nivå som den stora massan ska kunna utföra och syftet med kampanjen har varit att på ett enkelt sätt få fler människor att börja eller fortsätta träna och på så sätt i större utsträckning må bra.

 

– Det är glädjande att vi som förening och klubb kan använda kraften som finns i vår verksamhet och hitta nya kreativa sätt för att värna om en bättre hälsa. Extra kul att skapa ett format där vi kommer våra ambassadörer så pass nära som i deras hemmamiljö. Vi har haft spelare, före detta spelare, kontorspersonal och andra profiler som deltagit där det gemensamt varit en självklarhet att vilja bidra. Vi vet att vi är en viktig aktör i samhället och att vårt arbete med Samhällsmatchen kommer att bli ännu viktigare utifrån coronavirusets framfart och konsekvenser. Vi är beredda på den nya verkligheten, säger Abel Abraham.

 

Träningskampanjen avslutades i månadsskiftet men som en liten bonus skickade även Joseph Aidoo, till vardags i Celta Vigo, in ett sista pass som du hittar i spelaren ovan.

 

Det tidigare passen hittar du på Samhällsmatchens konton på Instagram, Facebook och Twitter.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS