HJK-matcherna spelas utomhus - nya biljetter tillgängliga

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

Lördagen den 13 januari möter Hammarbys herr- och damlag HJK Helsingfors i årets första träningsmatcher. Häng med Bajen och Silja Line på en skön kryssningshelg som markerar starten på ett spännande 2018. Nu står det klart att båda matcherna spelas utomhus och vi kan därför släppa fler matchbiljetter.

 

Innan det stod klart att matcherna kunde spelas utomhus kunde Hammarby bara släppa ett begränsat antal biljetter till helgens första träningsmatcher för 2018 för herrarna och damerna, båda mot HJK.

 

Nu står det klart att matcherna kommer att spelas utomhus på Telia 5G Areena i Helsingfors, vilket innebär att betydligt fler matchbiljetter finns att tillgå. 

 

Detta gäller både för nya bokningar och för dig som redan bokat din kryssningsbiljett men saknar biljett till matcherna.

 

Bajenkryssningen arrangeras av Hammarby och Silja Line. Avresa sker på fredagskvällen den 12 januari och ombord på båten får du möjlighet att träffa spelarna i herr- och damlaget, lyssna på intervjuer på scen och självklart – ha en riktigt kul kväll i sann grönvit anda.

Båten ankommer till Helsingfors på förmiddagen och därifrån går busstransporter till arenan där damlaget möter HJK med start 12.00 och direkt efteråt väntar ett möte mellan lagens respektive herrlag. 

Direkt efter herrarnas slutsignal går bussar tillbaka till båten. 

Vi är tillbaka i Stockholm igen på söndagsmorgonen. 

 

Du bokar din biljett till kryssningen här!

 

Har du redan bokat kryssningsbiljett men behöver matchbiljett köper du denna här!

 

Om matchflytten av någon anledning gör att du vill återlämna din matchbiljett kan du mejla: marknad@hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments