toggle menu

ANNONS

HTV: Astrit - "Intensiva dagar på lägret"

Av Therese Back, Publicerat för 2 veckor sedan.

Astrit Selmani om träningsmatchen mot Östers IF och om lägret i Kosta.

 

 

Sista matchen på lägret är nu spelad. Kan du berätta om matchen?
– Vi börjar jävligt bra första 30. Sen släpper vi tyvärr in ett lite billigt mål. Andra halvlek blir sen lite upp och ner; de har lite boll, vi har lite kontringar, vi får inte kontroll på matchen så som vi vill ha den. Men vi får alla 90 minuter och inga skador, så det är skönt inför nästa match.

 

Det stod 1-2 i halvtid precis som slutresultatet. Vad sa ni till varandra i pausen?
– Att vi måste höja det. Och tyvärr gör vi inte det, men det är tur att vi har den här matchen inför nästa nu, så att vi har fått den avklarad. Så det är bara att bita ihop, ta lite ledigt nu en dag så att vi kan bara koppla av, det har varit intensiva dagar nu här i Kosta. Så det är bara att samla krafter och sen gå upp sig inför söndagsmatchen.

 

Du gjorde ju två mål i dag, kan du berätta om dem?
– En straff. Solklar, tycker jag. Sen ett annat mål där jag får bollen i boxen av Nahir och sen gör jag några skottfinter innan jag rullar in den i öppet mål.

 

Som vi nämnde tidigare är lägret avslutat, nu väntar bara en bussresa hem. Vad tycker du om lägret som helhet?
– Det har varit bra. Vi har fått träna på gräs också, det är det som varit vår grej. Att vi inte kan spela på gräs, tycker folk, och vi har tränat nu i fem-sex dagar på det. Och det är en annan studs och man blir trött på ett annat sätt än på konstgräs. Det kan studsa lite ibland, så det var skönt att träna på det. Det är många matcher i höst som kan vara på gräs, det är viktigt att få in det i kroppen direkt.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS