toggle menu

HTV: Elsa – "Väldigt skönt att studsa tillbaka"

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 2 veckor sedan.

Elsa Karlsson var åter på mittbackspositionen borta mot BP och ger här sina tankar om vad som grundlade vinsten. Se intervjun ovan eller läs den nedan.

 

 

Elsa, seger borta mot BP. Hur lyder dina tankar om matchen?
– Framför allt väldigt skönt. Två framåt och nollan bakåt, och studsa tillbaka och ta tre poäng. Så det känns väldigt skönt.

 

Om vi går på den hållna nollan där, ni hade ju sällskap av Adelina i dag i backlinjen. Hur funkade defensiven?
– Jag tycker det funkade jättebra. Vi har ett väldigt starkt lag där många kan spela på olika positioner. Hon kliver in och gör det jättebra och har snabbheten som krävs mot BP:s snabba forwards. Klockrent.

 

Och din insats då?
– Kul att spela mittback igen, det är första gången nu i år, tror jag. I Allsvenskan, jag spelade där lite i cupen och så innan. Kul att spela lite mittback igen, och jag tyckte att det gick bra. Det kändes bra. Och skönt framför allt att hålla nollan, och få den starten.

 

Vilka tankar gick ni in med inför matchen?
– Alla var inställda på att det här var en match som ska vinnas. Vi är ett bättre lag än BP och jag tycker vi visar det i dag. Siffrorna hade kunnat bli större också. Och med tanke på hur serien har sett ut också, så vill vi verkligen ta de poängen i dag, och det tycker jag vi visar.

 

Kändes det extra viktigt boost-mässigt, med tanke på sena tappet senast?
– Ja, det tycker jag. Alla poäng är viktiga men det är klart att vi vill ta tre poäng. En poäng senast var verkligen som en förlust för oss, även om vi har haft svårt mot Vittsjö tidigare år också. Så jag tycker att det känns riktigt bra med trean.

 

Ny match redan nu på måndag mot Kristianstad hemma. Ser man till mötena mot dem förra året så var det ju svängiga och ganska målrika matcher. Hur går dina tankar inför den?
– Det ska bli kul. Det är kul med tajt matchande. Spännande, jag har inte jättebra koll på dem i år, men det känns som att de är farliga. De är alltid ett starkt lag, men jag tror absolut att vi har goda chanser att ta en trea även på måndag.

 

 

Tumnagel: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS