toggle menu

ANNONS

HTV: Lottning av de inbjudna till de första 500-matcherna

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

I och med de lättade restriktionerna kommer Hammarby att spela två matcher under juni där 500 åskådare är välkomna (450 på Hammarby IP på grund av arenans utformning). Mötena med Sirius 27 juni (träningsmatch, herr) och Växjö (OBOS Damallsvenskan, dam) den 24 juni.

Nu är de inbjudna supportrarna lottade.

 

För träningsmatchen mot Sirius har Hammarby Fotboll valt att lotta ut de 500 inbjudna bland de som valt att stå kvar vid sina säsongskort året ut. Eftersom det rör sig om en träningsmatch och inte omfattas av det säsongskortet vill klubben visa extra uppskattning och tacksamhet till de som med sin lojalitet och kärlek stöttat klubben som mest i den här utmanande tiden.

Vi har dragit 250 säsongskort där alla vinnare får bjuda med sig en vän på matchen.

 

För seriematchen mot Växjö gäller samma sak som vid tidigare hemma matcher i OBOS Damallsvenskan, med skillnaden att vi nu kan bjuda in 450 åskådare istället för åtta. 215 personer kommer att bjudas in och de får ta med en vän på matchen. De återstående 20 biljetterna kommer att nyttjas av partners till Hammarby Fotboll.

 

Ni som fått plats till matcherna kommer att kontaktas via mejl.

Vi har även lottat fram en reservlista till båda matcherna. Om det skulle finnas biljetter kvar som inte bokas av de inbjudna kommer ni att kontaktas i nästa vecka.

 

Kolla själv resultatet. Här hittar du tombolan som vi använder för lottningen!

 

Koderna lottas fram i klippet. Det blev:

Dam: QHZÄYM

Herr: HMTRPU

 

Alla övriga frågor försöker vi besvara här!

 

Är det något annat du undrar över är du välkommen att mejla biljett@hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments