HTV: Se när de första matlådorna kördes ut till sjukhusen

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

För lite över en vecka sedan startade Hammarby Fotboll försäljningen av matlådor till förmån för personalen inom sjukvården. På bara några dagar hade över 2000 matlådor sålts med gemensam kraft tack vare privatpersoner och samarbetspartners. I onsdags skedde första leveranserna till sjukhusen. Se repotaget i spelaren ovan och läs mer nedan.

 

För att hjälpa till och ta ansvar i denna svåra tid har Hammarby Fotboll initierat flera olika initiativ under kampanjen #justidagärjagstark. Genom den kan man som supporter på olika sätt stötta klubben genom att bland annat köpa stödplåtar eller Hammarby-plagg hos Intersport eller Bajen Premium.

 

En del av kampanjen är också att du kan hjälpa Hammarby Fotboll att hjälpa vårdpersonalen på Södersjukhuset och Karolinska Sjukhuset i Huddinge genom att köpa en matlåda för 100 kronor. Målsättningen är att leverera totalt 5 000 matlådor. Du kan läsa mer om initiativet här.

 

En vecka in i kampanjen hade över 2000 matlådor sålts och tidigare i veckan gick de första leveranserna ut från restaurangerna till sjukhusen.

 

De som fått uppdraget att laga och leverera matlådorna till sjukhusen är Astrids Restauranger, Bosphorus Matkluster, Gröne Jägaren och Restaurang Kvarnen. Alla är sedan många år tillbaka partners till Hammarby Fotboll.

 

Framöver kommer det till Södersjukhuset att levereras 100 matlådor dagligen, alla dagar i veckan, och till Karolinska i Huddinge kommer det levereras 200 matlådor dagligen. Detta kommer sedan rulla vidare så länge behovet finns och det fortsätter att säljas matlådor.

 

För att köpa en matlåda kan du antingen klicka här eller swisha (100 kronor/matlåda) till nummer 123 208 59 42.

 

Hammarby Fotboll vill passa på att rikta ett stort tack för allas generösa bidrag – varje matlåda gör skillnad.

 

Tillsammans är vi Hammarby.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS