Info om biljettsläpp till herrarnas hemmapremiär – förköp tisdag 19 mars kl 10

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Ett av livets tydligaste vårtecken är när det vankas grönvit hemmapremiär och i artikeln finner du all information du behöver inför nästa veckas biljettsläpp till den allsvenska hemmapremiären mot Kalmar FF den 7 april.

 

Söndagen den 7 april klockan 17.30 är det äntligen dags för årets hemmapremiär, med samma motstånd som 2017, Kalmar FF. Förköpet för säsongare och medlemmar kommer starta tisdagen den 19 mars klockan 10 och pågå till klockan 10 dagen efter, onsdagen den 20 mars. Det allmänna biljettsläppet sker sedan samma onsdag, klockan 13. Tänk på att förköpskoden endast går att använda vid ett köptillfälle och kan nyttjas för max sex biljetter (det skickas ut en kod per kundnummer/medlemsnummer).

 

Då hemmapremiären är så gott som fullsatt varje år gäller det att vara snabb med sitt biljettköp. I samma veva som onsdagens allmänna biljettsläpp öppnas även försäljningen upp till hemmamatchen mot AFC Eskilstuna, söndagen den 21 april klockan 17.30.

 

Länk samt koder kommer skickas ut till berörda via ett nyhetsbrev senast tisdag morgon. Den öppna försäljningen sker som alltid via hammarbyfotboll.ebiljett.nu.

 

Mer information om biljettsläppet till damernas hemmapremiär i Elitettan mot BP, lördagen den 13 april, kommer under nästa vecka.

 

Foto: Peter Jonsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS