ANNONS

Information angående återbetalning av säsongskort

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 4 månader sedan.

Den annorlunda fotbollssäsongen 2020 avslutades definitivt förra helgen då herrarna spelade sin sista match för säsongen och som bekant avslutades damernas säsong redan för ett antal veckor sedan. Med anledning av att man inte fått se någon fotboll på plats i år, med undantag för 50 personer per match vid damernas avslutande matcher, så har man möjlighet som säsongskortsinnehavare att få tillbaka pengarna för sitt säsongskort. Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill ha återbetalning på ditt säsongskort.

 

Närmare 12 500 säsongskortsinnehavare valde att aktivera sig i kampanjen Vi ses snart igen genom att registrera sig med budskapet att ”Jag står kvar”, där man avstår från återbetalning av säsongskortet, men för dig som inte aktiverade dig i kampanjen kommer du inom kort att få möjlighet att ansöka om återbetalning för ditt säsongskort.
Återbetalningsprocessen sker i en samlad manöver – inom kort

 

Återbetalningen av ditt säsongskort och hur du ansöker kommer inom kort att informeras om via hammarbyfotboll.se och direkt via mejl till berörda personer. Processen kommer att genomföras i biljettsystemet AXS där du via ditt biljettkonto meddelar hur du vill göra med ditt säsongskort.

 

Vår ambition är att återkomma till alla som är berörda av denna återbetalning inom två veckor från nu, med tydlig information om hur du går tillväga för att få återbetalning för ditt säsongskort. Anledningen till att detta drar ut något på tiden är av teknisk karaktär kopplat till avgiften för medlemskap som ingår i säsongskortsköpet (läs mer längst ner i artikeln).

Du kommer att ha en begränsad tid på dig att ansöka om återbetalning och därför är vår ambition att kunna återkomma inom det snaraste när detta kommer ske så att du kan förbereda dig på det.

 

Ingen individuell hantering av återbetalningsärenden
Eftersom AXS har tagit fram en lösning för dessa återbetalningsärenden direkt i biljettsystemet så kommer vi inte att hantera några ärenden för återbetalning manuellt från Hammarby Fotbolls håll. Vi ber om er förståelse och respekt för att vi därför inte kommer kunna hantera eller gå till mötes med inkommande mejlförfrågningar eller telefonsamtal gällande återbetalning. Istället kommer vi att hänvisa till processen i AXS. Självklart svarar vi och hjälper till om det dyker upp frågor i samband med hanteringen i AXS.

 

Du får återbetalning för säsongskortet – ej medlemskapet
När du köper säsongskort till herrarnas hemmamatcher så ingår medlemskap i Hammarby IF FF i ditt köp. Vid ansökan om återbetalning kommer du inte kunna kräva återbetalning för ditt medlemskap i föreningen. Medlemskap för vuxen kostar 400 kr och för ungdom under 19 år kostar det 100 kr och denna summa kommer du alltså inte kunna kräva återbetalning för. Det innebär också att du självklart fortsätter vara medlem i Hammarby IF FF och på så sätt har möjlighet att delta med full rösträtt på årsmötet under mars månad 2021.

 

Invänta mer information
Vi ber er nu att invänta ytterligare information från oss de närmaste två veckorna om hur du ansöker om återbetalning för ditt säsongskort. Har du ytterligare funderingar som inte besvarats här är du välkommen att höra av dig till oss via biljetter@hammarbyfotboll.se

 

Då får du tillbaka dina pengar
Först när ansökningsperioden om återbetalning är avslutad kan vi ge besked om när du får tillbaka dina pengar. Mängden ärenden avgör hur lång tid återbetalningen kommer att ta, men så fort vi vet hur många som ansökt om återbetalning kan vi ge en uppfattning om hur snabbt vi kan återbetala pengarna.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS