toggle menu

ANNONS

Information om biljettsläpp – Djurgården borta

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

Söndag den 22 oktober är det dags för derby mot Djurgården på Tele2 Arena. Med start tisdag 26 september klockan 12.00 har du som säsongskortsinnehavare och medlem i Hammarby IF FF möjlighet att köpa biljetter till bortasektionen. Hammarbys tilldelade sektion innefattar cirka 4 400 platser på norra läktarens övre och nedre etage. 


Som säsongskortsinnehavare och medlem i Hammarby IF FF har du möjlighet att före alla andra köpa biljetter till vissa bortamatcher. För att köpa biljetter använder du dig under tisdagen av förköpskod och länk som du får skickat till dig via mejl. För varje kundnummer eller medlemsnummer kan du köpa upp till fyra biljetter. Det innebär att om du har fler säsongskort på samma kundnummer gäller fortfarande upp till fyra biljetter vid förköpet. 

 

Bli medlem här innan torsdag 21 september för att få tillgång till detta förköp. 

 

Sektionerna Hammarby är tilldelade är norra kortsidans övre och nedre läktare som totalt innefattar cirka 4 400 biljetter. 

 

Biljettpriser
Norra läktare nedre = 210 kronor
Norra läktare övre = 260 kronor

 

Eftersom Hammarby är bortalag innebär det att vi inte ansvarar för biljettförsäljningen, mer än att du som medlem ges möjlighet till förköp av biljetter till bortasektionen. Har du generella frågor kopplat till biljettköp hänvisas du till biljetter@dif.se.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS