toggle menu

ANNONS

Ingen fortsättning för Abbe Khalili

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

Det står nu klart att Abbe Khalili lämnar Hammarby. Mittfältarens kontrakt har gått ut, och därmed skiljs klubben och spelaren åt efter två och ett halvt år.

 

Det var inför säsongen 2020 Abbe Khalili skrev på för Hammarby, och när seriespelet drog igång hade han en ordinarie plats på mittfältet. Förra året fick han andra halvan av säsongen förstörd av skador, och rehabperioden varade in till årets säsong. Under vårsäsongen kom han tillbaka i full träning, och gjorde ett par inhopp strax före uppehållet.

 

– Abbe kom hit som en etablerad spetsspelare, och tog en tydlig roll i laget men tyvärr höll skadeproblematiken honom tillbaka under hans andra halva av avtalsperioden. Nu är han färdigrehabiliterad sedan en tid tillbaka och vi har erbjudit honom en förlängning fram till årsskiftet, men har inte kommit överens. Vi tackar Abbe för tiden i Hammarby och önskar honom stort lycka till, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Abbe Khalili gjorde sammanlagt 43 allsvenska matcher (sex mål, sex assist) för Hammarby, och sju i Svenska Cupen, inklusive cupfinalen 2021 som Hammarby som bekant vann, och sju matchen och två mål i Europa spelet.

 

Stort tack, Abbe!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS